Elektrik Müh. Adayına Staj Tavsiyesi

Baleviast

Üye
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
28
herkese merhaba.elektik-elektronik müh. 2.sınıf öğrencisiyim ve bu yıl staj yapacağım.siz değerli abilerim ve arkadaşlarımdan staj alanıyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.kendi çapımda çeşitli araştırmalar yaptım otomasyon,jeneratör vs. ama nedense her danıştığım kişi farklı şeyler söylüyor.örneğin biri araba fabrikasında staj yapmam gerektiğini,bana faydalı olacağını söylerken diğer biri orada yapmamam gerektiğini bana birşey katmayacağını söylüyor.bu yüzden arada kaldım.stajımı en verimli şekilde değerlendirmek istiyorum.fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Kısa dönem stajdan zaten cok fazla bisi bekleme derim ben. Fabrika ortami olursa daha iyi olur. Ben mekatronik mühendisiyim robot firmasinda staj yapmistim.kendi cabalarimla zorla bisiler ögrendim.
 
Benim dusuncem altyapı işlerini az çok orenmen çünkü mühendislerin %70 i altyapıdan birşey anlamıyor çünkü çıraklık veya kalfalık gormus mühendis yok
 
Nerede staj yaparsan yap tum yaz calis orada. Anlasmani o sekilde yap. Para istesen de vermezler diye düşünüyorum. Okulun kapandigi gun basla açıldığı gun birak isi okuka don. Anlasnani bu sekilde yap. Satjda yatma her saniye calis soru sor. Hafta ici hafta sonu acik olduklari her gun git. Okul zamanı zaten dinlenirsin. Stajda muhendislerle takilma ustaların pesine dus ciraklik yap.
Bu dediklerimin kiymetini is aramaya basldiginin ilk bir kac ayinda anlamaya baslayacaksin
 
cevaplarınız için teşekkür ederim.bu zamana kadar zaten en kötü durumun sürenin kısa olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum tam öğrenmeye başlandığı zaman süre bitiyor okul başlıyor.bu zamana kadar pano firmasında ve elektik tesisat işinde çalıştım.birçok firmayla konuşmuştum fakat resmi staj olmadığı için çoğu kişi sıcak bakmıyor iş güvenliği vs.bu yüzden resmi stajımı şimdiden konuşup ayarlamak istemiştim teşekkür ederim tekrardan.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,944
Mesajlar
921,896
Kullanıcılar
451,124
Son üye
MEK3232

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst