Elektrik Proje Mühendisi

Bedavaya çalışırım diye iş aranmaz, hiç ücret alınmasa dahi işverene bir maliyeti vardır, bunun üstüne konacak bir para zaten iş sahibi için önemli değildir,sigortasızda çalışırım deniyorsa o başka.. ne bedava çalışırım ne de bedava çalıştırırım.karın tokluğuna çalışma devri önceki yüzyılda kaldı..çalıştığın yerde telefona baksan karşılığı paradır..
az ücrete çalışmam giderim limon satarım düşüncesi de yanlış, az ücret de olsa kendi işinde çalış, limonu limoncular satsın..
itibar para ile kazanılmaz.
 
Neden acaba yorumum yanlış anlaşıldı, nasihat verin diye sanırım. Nasihat bol, isteyen varsa, ben veririm. İlanımı daha fazla karmaşık hale getirmeyin.
 
Bir yanda milyonlarca insanın sahip olduğu Mühendislik onuru ve itibarı, bir yanda binlerce insanın sahip olduğu Mesleğin onuru ve itibarı bu iki terazinin bir kefesinde diğer kefede de sizin pazardaki halinizden dolayı kaybettim dediğiniz şahsi itibar. Hangisi daha önemli ?
Ben yinede ben tabiiki şahsi itibarım önemli derseniz diyecek birşey tabiiki yok.

Sn elk212 gibi proje bilgisi olup uygulama tecrübesi edinmek isteyen yada yeni mezunlar için geçici rejimde işi öğrenene kadar kabul edilebilir bir durum olarak değerlendirilebilir. Ancak sürekli rejimde asla kabul edilemez bir durumdur. Kendini mesleğinde geliştirmeyen senelerini boşa harcamış hiç bir donanıma sahip olamamış meslektaşlarım asgari ücret'e çalışarak kendi itibarlarını kaybettikleri gibi Mühendisliğe ve mesleğe sahip insanlara da zarar verdiklerini unutmamak gerekir.
 
İlan günceldir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,891
Mesajlar
921,384
Kullanıcılar
451,035
Son üye
Ethem zengin

Yeni konular

Geri
Üst