basricakici
Üye
valla arkadaşım kalifiye eleman şart ve artık ev tesisatları modernleşiyor. akıllı ev sistemleri çok moda. bu konuda araştırmalar yapmanı tavsiye ederim. artık dırek elektrıkte para yok fazla para teknolojıde....
valla arkadaşım kalifiye eleman şart ve artık ev tesisatları modernleşiyor. akıllı ev sistemleri çok moda. bu konuda araştırmalar yapmanı tavsiye ederim. artık dırek elektrıkte para yok fazla para teknolojıde....
Bu kısmı biraz daha açabilir misiniz rica etsem ?
Çalışırsın... Para harcarsın... Hakedişini alamazsın...
Kafanı oraya takar, üzülür yıpranırsın...
O bir işin moral bozukluğu ve ekonomik sıkıntısı diğer işlerine de yansır...
Göz göre göre, eşek gibi çalışarak batarsın...
Perakende işler yapıyorum... Bulunduğum yerde de pek çok elektrikçi var. Ben onların yapmadığı veya yapamadığı işleri yapıyorum.
Örneğin kanalizasyon arıtma sistemi servisiyim. Foseptik kuyularının içine giriyorum...
Her türlü hava şartlarında OG sigortası değiştiriyorum.
Kompanzasyon ve otomasyon işleri yapıyorum.
Güvenlik kamerası, otomatik kapı-bariyer işleri yapıyorum...
Özel işler olursa (tatlı paralı) tesisat işi de yapıyorum... Vs. Vs.
Elektrik işi inşaatın en ucuz kalemi olmasına rağmen, hala ölü fiyata iş yaptırmaya çalışan müteahhit bozuntularının işini kim yaparsa yapsın... "Fiyat hiç önemli değil, yap işi al paranı" diyen müteahhitler hiç yaklaşmasın... Ben böyle gayet iyiyim...
Çalışırsın... Para harcarsın... Hakedişini alamazsın...
Kafanı oraya takar, üzülür yıpranırsın...
O bir işin moral bozukluğu ve ekonomik sıkıntısı diğer işlerine de yansır...
Göz göre göre, eşek gibi çalışarak batarsın...
Perakende işler yapıyorum... Bulunduğum yerde de pek çok elektrikçi var. Ben onların yapmadığı veya yapamadığı işleri yapıyorum.
Örneğin kanalizasyon arıtma sistemi servisiyim. Foseptik kuyularının içine giriyorum...
Her türlü hava şartlarında OG sigortası değiştiriyorum.
Kompanzasyon ve otomasyon işleri yapıyorum.
Güvenlik kamerası, otomatik kapı-bariyer işleri yapıyorum...
Özel işler olursa (tatlı paralı) tesisat işi de yapıyorum... Vs. Vs.
Elektrik işi inşaatın en ucuz kalemi olmasına rağmen, hala ölü fiyata iş yaptırmaya çalışan müteahhit bozuntularının işini kim yaparsa yapsın... "Fiyat hiç önemli değil, yap işi al paranı" diyen müteahhitler hiç yaklaşmasın... Ben böyle gayet iyiyim...
sonra bu mühendisler nasıl oluyorda 3-5 bine tav oluyorlar, anlamıyorum )
Peki insanların hedefi 10 binler midir hocam, kamuya geçmek ünvanına yakışır bir işte çalışmak mı tembelliktir. Bakış açınız bana çok tuhaf geldi. Bu arada ben 10 bin ler kazanan mühendisleri daha göremedim etrafımda, millet boşuna kasıyor tıba girip bitirmek için desenize