theasus Üye Katılım 15 Ara 2006 Mesajlar 54 Puanları 1 Yaş 40 17 Ocak 2013 #1 İyi Günler, Elektrik sektörüne henüz adamımızı atmadım ancak çalışıp kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Elektrik projelerindeki hesaplamalara(Aydınlatma,gerilim düşümü,maliyet vs vs ) dair yazdığım excel dosyaları fakat yeterince profesyonel değil. Acaba bu konu hakkında excel şablonları paylaşabilmeniz mümkün mü?
İyi Günler, Elektrik sektörüne henüz adamımızı atmadım ancak çalışıp kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Elektrik projelerindeki hesaplamalara(Aydınlatma,gerilim düşümü,maliyet vs vs ) dair yazdığım excel dosyaları fakat yeterince profesyonel değil. Acaba bu konu hakkında excel şablonları paylaşabilmeniz mümkün mü?
mrealites Üye Katılım 11 Ara 2007 Mesajlar 62 Puanları 1 Yaş 40 17 Ocak 2013 #2 Yaedımcı olabilirim mail adresi verirsen buradan yuklemeyi bilmioyorum
Konu Sah theasus Üye Katılım 15 Ara 2006 Mesajlar 54 Puanları 1 Yaş 40 18 Ocak 2013 #3 mrealites' Alıntı: Yaedımcı olabilirim mail adresi verirsen buradan yuklemeyi bilmioyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam özel mesaj olarak yolladım.
mrealites' Alıntı: Yaedımcı olabilirim mail adresi verirsen buradan yuklemeyi bilmioyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam özel mesaj olarak yolladım.