ayhanarican
Üye
Kontrolkalemi.com kişisel kavga mekanı değildir. Lütfen forumun kalitesine uygun bir üslup kullanın ve kişileri değil formülleri yargılayın. Aksi taktirde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.
Bunun da ne olduğunu izah ederseniz memnun olurum , yoksa forum yönetiminden bunun silinmesini istiyorum @MuraTh .
Küfür etmediğimi belirtmek isterim. ******* lı yerlerin hepsinde aynı kelime bulunmaktadır. İlk kullandığım yerde tatmin kelimesi yerine kullandım. Diğer yerlerde yüksek seviyede şok olmayı anlatmak için mecazi anlamda kullandım. Ayrıca mühendislere laf çatma derdinde değilim biraz daha fazla araştırma yapmalarını teşvik etmek amacıyla bu şekilde ifadeler kullanmaktayım.
Saygı ve sevgilerimle...
Çok umrumda sizin free enerjiden haberinizin olup olmadığı silerseniz silin kapatırsanız kapatın. Ben petrol arayışında olan devletlerin insanları öldürmesine karşıyım. Bu nedenle biraz daha fazla araştırma yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Anlatımımda biraz sert ifadeler kullanmış olabilirim ancak bu konunun önemini vurgulamak istediğimdendir.
Son düzenleme: