Muhammet0808
Üye
Özel mesaj ile yollayabilir misin?Tek Katlı - Dublex - 3-4-....-10 Katlı - Ahır Projesi - gbi projelerin Elektrik tesisatı çizilmiş bir şekilde yollyabilrim ihtiyacı olanlara ( Bu işi yapanlar için Makul fiyata da yardımcı olabilrim )
tek katlı bina ve ahır projesi gönderebilirmisin(özel mesaj atabilirmisin)Tek Katlı - Dublex - 3-4-....-10 Katlı - Ahır Projesi - gbi projelerin Elektrik tesisatı çizilmiş bir şekilde yollyabilrim ihtiyacı olanlara ( Bu işi yapanlar için Makul fiyata da yardımcı olabilrim )
muhammetasilyazici[at]gma... mail atarsanız yardımcı olabilirim yogun oluyorum bazen bakamıyorum siteyevalla elinde proje varsa 1 2 tane alabilirim dersi vermem için gereken koşullardan biride proje teslim etmek [email protected] adresine gönderirsen sevinirim
muhammetasilyazici[at]gma... mail atarsanız yardımcı olabilirim yogun oluyorum bazen bakamıyorum siteyetek katlı bina istiyorum...sana zahmet olmazsa özel mesajla...
muhammetasilyazici[at]gma... mail atarsanız yardımcı olabilirim yogun oluyorum bazen bakamıyorum siteyeÖzel mesaj ile yollayabilir misin?
muhammetasilyazici[at]gma... mail atarsanız yardımcı olabilirim yogun oluyorum bazen bakamıyorum siteyetek katlı bina ve ahır projesi gönderebilirmisin(özel mesaj atabilirmisin)