OG aboneleri için 3 sefer ancak AG için emin değilim. Siz dilekçe verip hakkınızı arayın da onlar yapmıyorlarsa yine yapmasınlar elinizde bir cevap olsun.
OG aboneleri için 3 sefer ancak AG için emin değilim. Siz dilekçe verip hakkınızı arayın da onlar yapmıyorlarsa yine yapmasınlar elinizde bir cevap olsun.
Hocam burada da gorundugu uzere 1 takvım yılında 3 defadan fazla olamaz yazıyor
İşlemı yapan bayan kımlıgımı ve faturamı almıstı dün herşey tam bıttı derken bırden sıstem onaylamıyor dedı, ben de neden dedıgım de,bana yılda en fazla 2,veya 3 sefer degıstırılır dedı yanlıs olmasın emın degılım,fakat yınede onun dedıgı uygun olmuyor cunku daha 1.5 ay once tek zamanlı tarıfeden 3 zamanlıya gecmıştım tekrar gecmeye hakkım olmuyormu bu sekılde?
ne yapmam lazım dilekceyı nasıl yazmam gerekıyor?
Evet zaten hakkınız var. ....nolu abonenizim tek terimli üç zamanlı tarifeden tek terimli tek zamanlı tarifeye geçiş yapmak istiyorum yazmanız yeterli.
Evet zaten hakkınız var. ....nolu abonenizim tek terimli üç zamanlı tarifeden tek terimli tek zamanlı tarifeye geçiş yapmak istiyorum yazmanız yeterli.
evet serbest tuketıcıyım
hocam ilk tarıfemı degıstırecegım zaman 3 zamanlıya cevırecegım zaman
Gereklı gecış bılgılerını yetkılı arkadas pc den kendı hazırladı ve bana ımzalayacagım yerlerı soyledı ve ımzaladım suan da sızınde onay verdıgınıze gore tekrar tarıfe degısıklık hakkım oldugu acıkca ortada
fakat gorevlı bayan kımlıgımden ve faturamdan pc den bakınca 3 dk ıcınde en fazla sıstem ızın vermıyor dedı,bende neden dedım o bana en fazla 2 sefer tarıfe degıstırılır dedı,fakat bende ona zaten 1.5 ay once ılk degısıklıgı yapmıstım dedım o da yapacak bır sey yok dedı
Yaz saati kış saati uygulaması kaldırıldığı için tüm sayaçların saati 1 saat farklı. Ama hesaplarken ona göre düzeltme yapıyorlar. Yani indirimli saatler doğru hesaplanıyor.