elektrik tesisatı çekicem yardım

ustam geçen gün birisinin elektriğini kesmişler borcu yüzünden dediler bir açıver baktım kompakt şalterden sayaca gelen faz ı kesmişler
şaltrein kapagını bir açtım ne göreyim bizim üst kata birisi taşındı yeni sayaç taktırmışlar sayaç fazını şalterden değil benim sayaça gelen faz a bağlamış kestirmeden ustam ben bu adama ne diyeyim şimdi keşke herkes sizin gibi işini düzgün yapsa kul hakkına girmeden

Kendi düşen ağlamazmış hocam

Evet bir sorun çıkarsa en azından bir halt ettik kendimiz yaptık derim. Başkalarına saldırmam. Kendi pisliğimi kendim temizlerim.
Su tesisatçısı adam yer süzgeçlerinin (sifon) aralarını adam gibi doldurmamış oradan su geliyor, boru kaynak makinesi kaynağı yapamamış su kaçırıyor... Daha saymakla bitmez.

Şimdi [MENTION=301888]YaşlıUzman[/MENTION] ustam belki de bana gülüyorsundur. 'Hoca amma da yaptı elektrik tesisatı, su tesisatı yavaş ol' der gibi.
Vallahi yapayım 10 numara yapmazsam ne dersen o olsun.

Kötü örnek, örnek olmaz.

Şimdi @YaşlıUzman ustam belki de bana gülüyorsundur. 'Hoca amma da yaptı elektrik tesisatı, su tesisatı yavaş ol' der gibi.
Vallahi yapayım 10 numara yapmazsam ne dersen o olsun.

Ne demek hocam en güzelini yapacağınızdan şüphem yok. Bu işlerin meraklısı,azimli, istekli ve herşeyden öte üniversite mezunu bir kardeşimiz olarak elinizden kaçabilecek bir iş olmayacağını düşünüyorum.

Sizin gibi ustalarımız sayesinde her zaman işin en iyisi yaparız inşallah.

Benim evde 12 adet sigorta var. Yapan usta iyi yapmış, eline koluna sağlık.

Sizin gibi ustalarımız sayesinde her zaman işin en iyisi yaparız inşallah.

Biz Mühendisler olarak genellikle işi yaptıran, gözlemleyen, kontrol eden taraftayız direk işin içine girdiğimiz zamanlarda oldu tabiiki ama asıl emekçiler işi bizzat yapan ustalarımızdır haklarını yememek lazım.

Antrenör ile futbolcu misali golü her zaman futbolcu atar.

birde konuya global bakalim.

Avrupadan gelenler veya avrupadaki sistemi gorenler.
TURKIYEdeki bir cok seyi begenmez aciklarini saymakla bitiremez.
tabi hersey yasliuzmanin dedigi gibi kanunlarla belirlenmistir 2000w uzeri ayri linye sorti denmisse
oyle olacak.

Ancak bir insan yaparkende mal sahibi ise malinin saglam guzel saglikli olmasini
yapan bir hizmet erbabi ise isin saglam guvenilir olmasini bu isi gorenin onu parmakla gostermesini
kalbinden istemelidir. yoksa sitting sene adam olunamaz.

12 yildir kahirede calisiyorum. evleri gordugumde sok olmustum.
bu memlekette hersey disardan guzel. icine bakinca ama hersey buna dahil kesinlikle icler acisi.
bu memelekette toprakli siva alti priz bulamazsiniz. super lux apartmanda birakin toprakli prizi topraklama dahi goremezsiniz.

Yani kisacasi aslinda bazi konularda bazilarina gore cok ilerdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…