Elektrik Tesisatlarında Sabun Yaklaşımı

Numune kablolar oksitlenmeye devam ediyor, yaza doğru foto çekip paylaşayım diyorum.

numuneler tesisat boru ortamında olmalı ve ısı , nem , vs gibi test ortamına uyğun olmalıdır .
gerçeği yansıtmaz bu test !!! bence + zaman kavramı kaç yıl ? test .
yarı kimyager olmak gerekir .
diğer testler kablo üzerinde yapılmalı ( kablonun ampere dayanıklığı vs gibi )

Bu iş için yapilmiş sipreyler varken bu seylere gerek yok.

para kavramı ( pahalı )
para olduktan sonra çözümler çok . özel kablo üretim yaptırırsın vs gibi
bir borunun hesabı yapılıyor .

Sprey denen şey nasıl bir şeydir? Uçucu bir kaydırıcı olması zamanla tesisata zarar vermesini önler.

Sprey denen şey nasıl bir şeydir? Uçucu bir kaydırıcı olması zamanla tesisata zarar vermesini önler.
Sprey'i Sn. @pino alternatif kayganlaştırıcı olarak değerlendirebileceğimizi yazmıştı.
Bunun yanında Elektrik Dağıtım Şebekeleri Enerji Kabloları Montaj Usul ve Esasları'nda geçen (Bölüm 2 > Madde5 > 5.5), daha çok yeraltı AG-YG kablolaması usul ve esaslarıyla ilgili "Gres" veya Alkalisiz Sabun" kullanılması ibaresi var.

Son düzenleme:
Her bir önerilenin amacı zaten kayganlaştırmak. İşlem sonucu belli bir zaman sonucu kuruyup uçan bir kayganlaştırıcı, tesisata vereceği zarar ve tehlike için endişeleri giderecektir. Bu toz halinde pudra gibi boru içine püskürtülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…