Elektrikli Bisiklet Nasıl Yapabilirim

Atilla536

Üye
Katılım
14 May 2023
Mesajlar
53
Puanları
1
Yaş
21
Merhaba ustalarım. Ben okula vs. giderken kullanabileceğim bir elektrikli bisiklet yapmak istiyorum. İnternette pek çok kit gördüm. Lakin ana sorun bataryası. Çıkarıp rahatça şarj edebileceğim bir batarya istiyorum. Çünkü yurtta kalıyorum ve direkt bisikleti götürüp şarj etmek oldukça zor. Bu işi en az maliyetle nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
 
Hazır kitler var bataryası sökülebiliyor mevcut bisiklete alıp kit uygulayabilirsin. Yada direk elektrikli bir bisiklet alabilirsin. Yapmak derken sıfırdan kadroyu vs. yapacaksan çok zor bir sürü imkan gerekir yaptırayım dersen bisiklet parasını geçer.
 
Hocam elimde bisiklet var. Amazon gibi sitelerde dönüştürme kiti satılıyor. Genel olarak içinde 250W elektrik motor, sürücü vs. gerekli şeyler oluyor. Geriye batarya kalıyor. Batarya da nasıl bir şey olabilir onu oturtamadım kafamda.

Elektrikli bisikletlere baktım ilk olarak. Ama onlar da 20 binden başlıyor. Bazılarında el gazı bile yok. Benim isteğim el gazı olsun, yokuşta falan çıkarken yardımcı olsun. Öyle yok 50 ile gitsin yok 70 gitsin gibi bir beklentim yok.
 
Örneğin ipapower.com sitesinde var. Daha başka sitelerde var.
 
Bisikletin sadece bataryası bile 5000₺ den başlıyor. Kaliteli pillerden oluşan bir batarya 8-12 bin bandında geziyor. Ucuz ikinci el bir şey bulsanız da , kısa sürede çöp olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…