En ucuz DeLonghi TRD1025 Isıtma sistemi Fiyatları - Isıtma sistemleri fiyat
oda termostatı ve güvenlik termostatıda var.yorum olarak ancak yabancı sitelerde bulabildim çabuk ısıttığını söylüyorlar. onlarda reklamcımı bilemem.
bunun gibi yağlı radyatör ısıtıcılar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa ona göre almayı düşünüyorum (alan yaklaşık 20-25m2)
arkadaşlar iyi günler.
ufo 1800-3000 w uzaktan kumandalı olanından aldım. tv panasonic plazma var. ikisi aynı anda çalıştığında tv arkasından cızırtı sesi geliyor. ufo yu kapatınca ses gidiyor. neden böyle yapıyor acaba. ufo nun termostadının olmasından dolayı yapıyor olabilirmi ?
(sanırım voltajı oynayıp 1800w - 3000 w arasında ısınma sağlanıyor)
arkadaşlar iyi günler.
ufo 1800-3000 w uzaktan kumandalı olanından aldım. tv panasonic plazma var. ikisi aynı anda çalıştığında tv arkasından cızırtı sesi geliyor. ufo yu kapatınca ses gidiyor. neden böyle yapıyor acaba. ufo nun termostadının olmasından dolayı yapıyor olabilirmi ?
(sanırım voltajı oynayıp 1800w - 3000 w arasında ısınma sağlanıyor)
Kumandalı modellerde termostat yok. Triak ile kırpma yaparak 1800 den 3000e kadar gücü ayarlıyor. Sesin 2 sebebi olabilir.
1 . Triakın kırpması yüzünden olabilir. Sebep buysa şunu deneyin. Cihazınız 5 kademeli 1. kademeden başlayarak teker teker kademe artırın. Eğer kademe arttırdıkça ses azalıyorsa (yani 1. kademede çok ses 5. kademede az ses) sorunun sebebi Triaktır. Prizi değiştirsenizde başka odayada taksanızda sorunu gideremezsiniz. Çünkü sonuçta aynı nötrü kullanıyor. İlle de bu sorunu aşmak istiyorum diyorsanız cihazınızı termostatlı modelle değiştirin.
2. Eğer kademeler arttığında ses azalmıyorsa sorun rezistansın oluşturduğu manyetik alan olabilir. Bunun triakla alakası yoktur. Ayrıca bu sorun termostatlı modeldede yaşanır. Sorun buysa ısıtıcıyı tv den uzaklaştırmanız sorunu çözer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?