Elektriksel Input Lag

nodaplus

Üye
Katılım
5 Tem 2024
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
19
Merhaba,

Sistemim şu şekilde: Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, ASUS B450M anakart, 8x2 3200 MHz RAM, 750W 80+ Gold PSU. Anakartımı B550 anakart ile değiştirdim ancak sorunlarım devam ediyor. Senkronizasyon bozukluğu, fare gecikmesi gibi problemler yaşıyorum. Bilgisayarımı internet kafeye götürüp denedim. Sorun rastgele zamanlarda ortaya çıkıyor. Geçmişte ne zaman bir ayar değiştirsem kısa bir süreliğine oyun iyi çalışıyor, ancak gecikme tekrar geri geliyor.

İnternet kafedeki bilgisayarlarda oyun çok akıcıydı. Orada B450 anakart ve RTX 4060 ekran kartı kullanılıyor ve aslında uyumsuz bir sistem gibi görünüyor. Windows şişirilmiş, birçok gereksiz şey ve kötü internet olmasına rağmen oyun internet kafede gerçekten iyi hissettiriyor.

Eğer bu gerçekten elektrikle ilgili bir sorun ise, benzer sorunlar yaşayan ve çözen oldu mu? Tüm bilgisayar sistemleri aynı değil, biliyorum, ama olası çözümleri denememde sorun olmaz diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Benim bilgisayarı taktığım prizin yanında vdsl kablo girişi ve anten girişi de bulunuyor hatta bazen anten girişine dokunuyorum ve elektrik çarpıyor. Tabi çoğunlukla olmuyor ve input lag bununla orantılı değil. Ama sanırım bir sorun olduğuna işaret ediyor. Ve vdsl kabloyu oynattığım zaman oyunda packet loss olmaya başlıyor.

Arkadaşlar denenebilecek tüm yazılımsal şeyleri neredeyse denedim. Ama yine de önemli olduğunu düşündüğünüz bir şey varsa belirtin.
 
Bakınız,

Forum arama ....
İnput lag

Sonuçta çıkan konuları okuyun. Forumda sayfalarca yazıldı çizildi.

Önce o konuları okuyun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,749
Mesajlar
920,179
Kullanıcılar
450,819
Son üye
qirvebaba

Yeni konular

Geri
Üst