Elektron

elektron yok olmaz veya yeniden oluşmaz.

Elektron ve proton birlesirse notrona ve elektron nötrinosuna donusur diyor yapay zeka.

Neyseki bu durumla gunluk hayatta degil yildiz olusumlarinda karsilasiliyormus.

Gene yapay zekar der ki;

Radyoaktif süreçlerde, bir nötron, bir protona dönüşürken bir elektron ve bir elektron antinötrinosu açığa çıkar:

Son düzenleme:
Elektron ve proton birlesirse notrona ve elektron nötrinosuna donusur diyor yapay zeka.

Gene yapay zekar der ki;

Radyoaktif süreçlerde, bir nötron, bir protona dönüşürken bir elektron ve bir elektron antinötrinosu açığa çıkar:
Yani enerji bir şekilden başka bir şekle giriyor.;)

Gene yapay zekar der ki;

yapay zekaya sorabilirmidin. elektron yok olurmu veya oluşabilir mi. birde Elektronik neye benzediği. nano galaksi olup olamayacağı.
elektronik değil elektron

Son düzenleme:
bilmiyor sorularımın çoğuna cevap vermedi.
onun anlayacağı dilden sormalısınız benim sorularıma da cevap veremiyordu. suyun viskositesinin cevabını 16. kerede öğrenebildim. ara sıra zihni sinir projelerim için hesaplamalar, tanımlamalar gerekiyor. işin kötü tarafı sorularıma cevap verecek bu güne kadar bir insan tanımadım. bulduğun en yakın bilgi yeni zellanda da bir profun araştırmasıydı.

onun anlayacağı dilden sormalısınız benim sorularıma da cevap veremiyordu. suyun viskositesinin cevabını 16. kerede öğrenebildim. ara sıra zihni sinir projelerim için hesaplamalar, tanımlamalar gerekiyor. işin kötü tarafı sorularıma cevap verecek bu güne kadar bir insan tanımadım. bulduğun en yakın bilgi yeni zellanda da bir profun araştırmasıydı.

Nasil bir soruymus bu?

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,777
Kullanıcılar
452,548
Son üye
rmznyldm

Yeni konular

Geri