Doğru söze ne denir?
Herkes kendi işini yapsın!
Ya neyi tartışıyorsun neyi ispatlamaya çalışıyorsun?
Bu cihazlar palavradır olay bu kadar basit!
Ha bu cihazda yapıp satıyorsanız zehir zıkkım olsun o paralar.
Bundan 1-2 ay önce SHOW TV bu firmalardan birine İstanbul tedaş yetkilisi ile bu firmalara gittiler. Firma yetkilisi herkesin bildiği klasik fluorasant lamba ampermetre deneyini yaptı. AAA bakın tasarruf yapıyorum dedi.
Tedaş mühendisi evlerde reaktif sayaç yok nasıl tasarruf sağlıyorsun dedi.
Firma yetkilisi aynen mort kem küm.
TEDAŞ MÜHENDİSİ BU CİHAZLARIN HİÇBİR TASARRUF YAPMADIĞINI HALKIMIZIN KANMAMASI KONUSUNDA UYARDI.
EVET
HERKES CAHİL SEN ALİMSİN
HERKES ÇAKMA SEN GERÇEKSİN
TEDAŞ MÜHENDİSİ BİLE ÇAKMADIR SANA GÖRE.
BIRAK BU İŞLERİ. CİHAZI YAPIP SATIYORSAN ALLAH KORKUN YOKSA SATMAYA DEVAM ET!
AMA BURADA HAYATINI ELEKTRİKTEN KAZANAN BİRÇOK MÜHENDİS ÖĞRETMEN USTA TEKNİKER VS VS. ÇAKMA DİYEMEZSİN
GİT İŞİNE BE!
Ben gerçekten
Elektrik tasarrufu yapan bir cihaz yapsam! Forum sitelerinde bunun tasarruf yaptığını ispatlamak için bi taraflarımı yırtmazdım!
Gider önce patentini alır sonra bunun noter huzurunda çeker ispatlardım. Ondan sonra gelsin paralar. Ne forumlarda laf anlatmaya çalışacam.
Sizce neden böyle basit bir olayı yapmıyorlar?
Ortada tasarruf masarruf yok!
Akıllı adama tasarruf sağladığını anlamak için öyle kompleks formüllerede gerek yok!
Mesela;
Neden insanlar 100-200 TL'ye satılan içinde mıknatıs olan benzin hortumuna takılan yakıt tasarufu yaptığını iddia eden zımbırtılardan almıyorlarda, 1000-2000 tl arasında fiyatları olan ve arabanın birçok yerini delerek yerleştirilen LPG sistemlerini alıyorlar?
Cevabı basit!
LPG'de ölçülebilen GERÇEK bir tasarruf var. Diğer mıknıstlı zımbırtı kandırmaca
Halkımız aptal değil!
Bu cihazlar yeni çıktığı için geçici bir moda başladı. 1-2 yıl içinde sizinde yeriniz ERKE DÖNENGECİNE veya VECTA ISITICILARININ yanıdır.
Hatırladıınızmı VECTA ISITICILARINI?