Analizör
Üye
Benim yaptığım araştırmalara göre prize takılan ssitemler kesinlikle tasarruf sağlamaz çünkü kondansatör devrede iken Elektrik çeker ve siz tüketim yapmadığınız sırada o hala tüketmeye devam eder ve hiç bir kıymeti kalmaz önemli olan tüketim yok iken kondansatör devreden çıkıyorsa ozaman faydası vardır ben çok araştırdım ve bu cihazdan imal etmeye başladımda zaten
http://www.emo.org.tr/ekler/d62a9e2a74d47e9_ek.pdf?tipi=4&turu=H&sube=0
EMO'nun raporu deneyi ve sonuçları herşeyi açıklıyor. Tasarruf cihazı palavrası aleti yükle devredeyken deney yapılmış olup cihazın aktif güç kaybı DEVE sağladığı tasarruf DEVE'NİN KULAĞINDAKİ 1 tek kıl olduğu ispatlanmıştır. Artık enerji tasarruf cihazı adı altında satılan palavra ürünlerle boşuna vakit kaybetmeyin.
Sivri akıllının biri ben buldum evreka evreka diyorsa bende HODRİ MEYDAN diyorum. Gitsin üniversiteden bu ürün kontularda enerji tasarrufu sağlar raporunu alsın ben o ürünün 1 kuruş para almadan reklamınıda yapacağım pazarlamasınıda yapacağım burdan herkesin içinde söz veriyorum.
BIRAKIN ARTIK ŞU PALAVRA CİHAZLARI. BİZ TEKNİK ELEMANLAR BİLGİSİZ VATANDAŞLARIMIZIN DOLANDIRILMASINI ÖNLEYECEĞİMİZE,ENGEL OLACAĞIMIZA BU ÜÇKAĞITÇILARA PİRİM SAĞLIYORUZ. BUNUN VEBALİ BÜYÜKTÜR YAZIKTIR GÜNAHTIR. BU DÜNYADA YAPTIKLARINIZ KADAR YAPMADIKLARINIZDANDA MESHULSÜNÜZ BUNU UNUTMAYIN SESSİZ KALMAYIN !