Elektronik kart

Kisaca, giriş klemensindeki 12vdc yi, çıkıştaki klemenslerden belirli bir sıra ile almak istiyorum. Buradaki önemli nokta çikiştaki her hangi bir klemensten ilk periyotta 12 vdc nin + ucunu alırken ikinci periyotta aynı klemensten 12vdc nin - ucunu almam gerekiyor. Ve ikinci önemli nokta bir lamba yakacağimi düşünecek olursak, karşılıklı uçlar aynı anda aktif veya pasif olmali. Yani elektronikten anlamam ama mosfet transistör ve programlanabilir entegrelerle yapılması gerekiyor sanırım.
 
Minimum 15 gün maksimum 1 aylık bir çalışma sonucunda istediğiniz özelliklerde çalışan kartı hazırlayabilirim. Ücreti 3000 Tl dir.
 
Bilginizin ve emeğinizin karşılığı 3000 TL olabilir ama amatör bir proje için benim için yüksek bir ücret. İlginiz için teşekkür ederim.
 

Peki çıkışları nasıl kontrol etmek istiyorsunuz
1. buton kontrollü
2.uzaktan kumanda
3. bluetooth kontrollü
Ve çekilecek güç akım nedir ?
Arkadaşın fiyatı yüksek buldunuz a göre sizin kafanızdaki fiyat nedir o na göre birşeyler belirleyelim
 
Çıkışları kontrol etmek, derken ne demek istediğinizi anlamadım. Her bir çıkış en az 6 Amper
 
Bu Kart için 1000TL ayırmıştım. Piyasada kaça yapıyorlar, ederi nedir bilmiyorum. Elektroniğe biraz uzağim...
 
Bence yaklaşımın doğru değil;elkt anlamıyorsunuz ama çözüm üretmişsiniz.Yapılacak işi anlatırsan daha rahat ve ucuz yardım bulabilirsin diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.
 
Bu Kart için 1000TL ayırmıştım. Piyasada kaça yapıyorlar, ederi nedir bilmiyorum. Elektroniğe biraz uzağim...
Siz bu devrede flaşör özellikle istemişsiniz bu özelikler nasıl kontrol etmek istiyorsunuz ve çıkışlar neden bir birinden ayrı kullanmak istiyorsun aynı yerde olması daha avantajlı ve kiti n boyutunda küçülme olur
 
Hocam yapılacak işi çok detaylı bir şekilde anlattiğimi düşünüyorum. Yukarda ki yuklediğim resmi ve yorumları olursanız anlarsınız. Projeyi detaylandirip anlatmam sadece kafanızı karıştırır. Tümleşik bir proje, mekanik, elektrik, elektronik bileşenleri var. Elektronik olarak istediğim kart yukarıdaki anlattığım işi yapacak. Farklı bir şey yok yanı.
 
Mesela 54 adet lambayı belirli bir sıraya göre yakmak istiyorum. Bunları aynı çıkıştan nasıl yakmayı düşünüyorsun. Hepsi ayrı zamanlarda bir birinin peşine yanacak. Kontrol dediğin olayı hala anlamadım. Bu kartı zaten bu çıkışları kontrol etmek için yaptırıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…