takumasato79
Üye
Hocam, yardımınıza ihtiyacım var,Evet tarif ederken o şekilde yazmışım. Kopyala yapıştır hatası. Düzelttim. Gerçi programda ve simülasyonda o şekilde değildi. Doğruydu.
Hocam, yardımınıza ihtiyacım var,Evet tarif ederken o şekilde yazmışım. Kopyala yapıştır hatası. Düzelttim. Gerçi programda ve simülasyonda o şekilde değildi. Doğruydu.
Boş verin zaten devlet sırrıydı, bi söyledim bir söylemedim dediydi ...!yazdığımı sildim istenılen kart emeğı kurtarmaz olması varsayalım yazmadım
Konuyu baştan sona hikaye gibi okudum iyimi ortada bir proje, projeyi hayata geçirecek arkadaşların çabaları, onca heyecan emek derken ve hazin son... Film senaryosu gibi olmuş vesselam Yalnız projenizide merak etmediğim değil hani. Hayata geçirebildiyeseniz paylaşırsanız merakımızı sonucu görmek isterim.
Aslında işin maddi boyutu bir tarafa form sitelerinin amacı bilgi paylaşımı yardımlaşma ve dayanışmadan ibarettir. Konuyu açan arkadaş kanımca biraz bencil bir tutum sergilemiş ve sonuç olarak bir şey elde edilememiş sanırım. Oysaki 7 sayfa boyunca bir çok iyi niyetli insan yardımcı olmaya çalışmış emek vermiş ama anladığım kadarıyla hepsi boşa gitmişe benziyor. Hayırlısı olsun ne diyelim.3 kuruşa 5 köfte alınmak istendiğinden dolayı olmadı diye düşünüyorum.
hiçkımse kusura bakmasın karşılıklı maddıyat yoksa gizleyıp saklamaz madem maddıyat çikar var bedelınıde vermelısın bu işi yapan kişi babasının hayrına yapmaz ben yapmam forumun amacı bilgı paylaşimi yardımlaşma ama ben gormedım bir örnek vereyım bir zaman gsm modul aramıştım nereden bulurum dıye halbukı türkiyede amatorler profosyonel elektronikçiler tarafından en çok kullanılan modul nereden bulacağıma yardımcı olan olmadı boylemı yardımlaşma şimdi canım isterse kişiye özel yardım edıyorum haa modul buldunmu soranda olmadı bulacak yerı bılmıyor olabılırler hıçdeğılse nerede hangı firma hangı modulu satıyor oğrenmek ıstıyen olabılır onuda soran yok