Elektronik kartlardan altın ayrıştırmak sizce mümkünmü?

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
Evet arkadaşlar , youtubede rastladigim ve sosyal bir sozluktede gündem olan linki paylaşıyor ve fikirlerinizi merak ediyorum

Bu arada elektronik kartın kilosunun 30 TL olduğunu ayrıca belirtmek isterim

Kullanılan hammadde ve asit harcamaları hesaplandığında...
1gr altın için en az 200 kilo altın kaplama elektronik kart ve artı 200 kilo civarı asit gereklidir.
1gr altını fiyatı 500TL ise elde etmek için asit ve hurda kart harcamaları daha fazladır.

Kullanılan hammadde ve asit harcamaları hesaplandığında...
1gr altın için en az 200 kilo altın kaplama elektronik kart ve artı 200 kilo civarı asit gereklidir.
1gr altını fiyatı 500TL ise elde etmek için asit ve hurda kart harcamaları daha fazladır.
PC kartında videoda anlatıldığı gibi pinlerin hepsi altın kaplama ise 1 gram için 200 kilo çok geldi bana. 1 PC kartta 1 gramın 5 te biri kadar altın olduğu soyleniyor .

Aaltinin korozyon dan etkilenmemesi sebebiyle sanıldığından fazla olabileceği benim aklıma yatıyor .

PC kartında videoda anlatıldığı gibi pinlerin hepsi altın kaplama ise 1 gram için 200 kilo çok geldi bana. 1 PC kartta 1 gramın 5 te biri kadar altın olduğu soyleniyor .

Aaltinin korozyon dan etkilenmemesi sebebiyle sanıldığından fazla olabileceği benim aklıma yatıyor .
Onlar dedikodu :D
Kaplama için kullanılan altın miktarı çok daha azdır.
Ben iyimser bir değer sunmuştum.
Hurdacılarda bol asit bulunmakta ve bol miktarda PCB bulunmaktadır.
Maliyet neredeyse sıfır olduğu için elde edilecek altın miktarı KAR olarak geri dönecektir.

eski kartlarda altın kullanılmıştı yeni kartlarda yok yada az diye duymuştum..

eski cep telefonu ve bilgisayar boardlarını bedava bulmadan işe yaramaz.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,336
Kullanıcılar
453,627
Son üye
büsrademir

Yeni konular

Geri