otohat
Profesyonel Üye
Ekleri düzeltecekseniz sorun yok ama bu şekilde çalıştırmayın.kardeşim bağlantının doğru şekli bu değilmi tesisatı yenileyecem zaten soketleri kabloları felan
Ekleri düzeltecekseniz sorun yok ama bu şekilde çalıştırmayın.kardeşim bağlantının doğru şekli bu değilmi tesisatı yenileyecem zaten soketleri kabloları felan
bu arada devrilme anahtarı yok birde fotoda tek basına anahtara baglı sarı kablo var onuda iptal ettim zaten onun rezistansı patlamış onun için sadece iki tüp var fazı rezistansın bi ucuna bağladım nötr termostata girdim zaten pek fark etmiyorŞu lpg montajcılarının da kullandığı ısıya dayanıklı bez bant var . O malzeme hakkında ne dersin serkan ?
hocam bu şekilde denemelik taktım çalıştı hatları düzeltecem tesisatı felan sadece bağlatı şekli doğrumu birde topraklama o şekil kalsa sıkıntı yaratırmıEkleri düzeltecekseniz sorun yok ama bu şekilde çalıştırmayın.
tsk ederim hocam ama malesef ankarayadım toplanmayacfak bir şeyi kalmadı ama aklıma takılan bir iki püf noktası var işte sonuçta ısıtıcıAntalyada iseniz yardımcı olayım beraber toplayalım sobayı.