Elveda..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeybek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu foruma elveda dıyelım daha dogru olur..
başka platformda selamlasmak yahut omur yettıkçe bıseyler paylasmak ısteyenler ıcın en azından bır platform belırlense ıyı olur...gonul yorgunlugu malum artık foruma aıt bısey hatırlamak ıstemeyenlerınde canları sagolsun dıyelım

Bu foruma elveda dıyelım daha dogru olur..
başka platformda selamlasmak yahut omur yettıkçe bıseyler paylasmak ısteyenler ıcın en azından bır platform belırlense ıyı olur...gonul yorgunlugu malum artık foruma aıt bısey hatırlamak ıstemeyenlerınde canları sagolsun dıyelım
O forum şimdilik https://mekatronik.org olarak görünüyor.

hoşçakalın demek daha güzel bence. gidene güle güle deriz. kim yada ne olursa olsun. aklımızın, fikrimizin, bilgimizin zekatını verdik. sevindiğimiz zamanlar oldu. sevindirdiğimiz zamanlar oldu. üzüldüğümüz zamanlar oldu. üzdüğümüz zamanlar da oldu.birilerimde hakkım varsa helal olsun. birilerine de hakkım geçtiyse, eğer içinden geçiyorsa helal etsin. etmezse de canı sağ olsun. üzdüğüm hiç kimseden özür filan beklemeyin benden. yeni yerlerde yeni paylaşımlarda buluşmak üzere diyelim.

@paskomya ustam, helalleşecek ne var ki!? Sonuçta forumlar gönül işi. Gönül işinde hak olmaz. Ha, yardım almışız işimizi görmüşüz teşekkür babında helalleşmek tabi ki olabilir. Aksi halde "elveda"'nın helalleşmesi gibi olur, bir daha hiç görüşmeyecekmişiz gibi, diye düşünüyorum. Yoksa yaşadıkça bu tür bir faaliyet içindeysek, muhakkak bir yerlerde karşılaşmak çok mümkün.;)

@paskomya ustam, helalleşecek ne var ki!? Sonuçta forumlar gönül işi. Gönül işinde hak olmaz. Ha, yardım almışız işimizi görmüşüz teşekkür babında helalleşmek tabi ki olabilir. Aksi halde "elveda"'nın helalleşmesi gibi olur, bir daha hiç görüşmeyecekmişiz gibi, diye düşünüyorum. Yoksa yaşadıkça bu tür bir faaliyet içindeysek, muhakkak bir yerlerde karşılaşmak çok mümkün.;)
gelen olacak, gelmeyen olacak. sadece dost kazanmadık ki...

Ben forumdan 3 kişi ile böcüklü çay içtim.
@serkan_48 @sasen1 ve @Yunusgr
Böcüklü çay içtiğim her kişiyi ısırmak gibi bir huyum vardır. İlk ısırışta gudurttuğum hem de aşırı gudurttuğum tek kişi Sasendir.
İkinci olarak ise uzun yıllar önce ısırmış olduğum Yunus olup, gudurması 10 yıl kadar süre sonra olmuştur.
Serkanı ise uzun yıllar öncesinden itibaren bir çok kez ısırıp böcüklü çay içmiş olsak da bir türlü gudurtamadım.
Artık önümüzdeki yıllarda ümit ediyorum :p

Forum istatistikleri

Konular
133,436
Kullanıcılar
459,447
Son üye
TeknikKesici

Yeni konular

Geri