Trafo olmadan nasıl şarj edeceksin?Genelde turnuvalarda lokasyon değiştirdiğim için trafo değilde akü ve inverter tercihini yapacağım fakat akü şarjını trafodan kullanmam gerektiğini söylüyorsunuz(etkileşim olmadan şarj) eğer trafo olmadan şarj etsem, akü ve inverterde de harmonik bozulmalar mı meydana gelecektir? Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum.
Merhaba, son durum nedir acaba? Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve çözemedim..Şebekede ki ağır parazitten ötürü bilgisayarımda ağır bir input lag var. Çok fazla internetten araştırma yaptım sorunu online ups aküsünden kullanınca yada şebeke dışı(offgrid) Elektrik kullanınca sorunu çözenler var. Emi filtre denedim çözemedim ama bazı forumlarda kullanıp çözende göremedim.
Bende bunun üzerine tam sinüs invertör ve 12v 60ah akü alsam, 600w güç tüketen bilgisayarda ne kadar uzunlukta kullanırım? sorunum çözülürmü? Burda invertörün kalitesi önemli, hangi invertörü tercih etmeliyim?
Ledli aydınlatmadan kastınız? Evde kullandığımız led ampul buna dahil mi?Eger farede gecikme yasiyorsaniz farenizi degistirin.
Fare kablosunun disina zirh gecirip zirhi PC govdesine baglamayi deneyin. Bu sekilde USB haberlesmesini engelleyecek kadar etrafda nasil bir cihaz calisiyor olabilir?
Odanizda, bilgisayarin saginda solunda ledli aydinlatmalar varsa onlari devre disi birakmayi deneyin.
Cevap için teşekkür ederimLed ampul bu sinifa girebilir de girmeyebilirde. Sorunu su sekilde izah edeyim.
Led aydinlatmanin besleme devresi kalitesiz markalarda ucuz olsun diye EMI kurallarina uymadan basit ve malzemeden kacinilarak imal ediliyor.
Boyle olunca da bu led aydinlatmalar calistirildiklarinda etrafa bolca EM yayilim yapiyor.
Atelyemde ortami cok fazla aydinlatmak icin led projektor kullandim. Bu lambayi calistirdigimda ses sistemim bile etkileniyor.
Eger odanizda led ampul varsa calistirmadan bir deneyin. Keza bazi PClerin icini ledlerle oyle bir aydinlatiyorlar ki PC gecekluplerini andiriyor.
Bu tip isiklandirmalar varsa onlari da bir sokun. Bir de oyle deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?