Konu Sah tncy.yx7 Üye Katılım 28 Eki 2023 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 24 26 Kas 2023 #11 ampirist' Alıntı: Burada var. 6-24 volt arası çalışıyor. Ama 24 volt vermen lazım 30000 devir/dakika için. Daha yüksek voltaj verirsen yanar ama. Eski araç süpürgelerinde kullanılanlar daha iyi olurdu. Bunun torku düşüktür. Genişletmek için tıkla ... Bu arkadaşın(@raunchytve) önerdikleri daha fazla devire sahip 39000 devir ve 59000 devir. Sanırım bundan daha fazla DC Olarak Yok Sürücüsüz şekilde
ampirist' Alıntı: Burada var. 6-24 volt arası çalışıyor. Ama 24 volt vermen lazım 30000 devir/dakika için. Daha yüksek voltaj verirsen yanar ama. Eski araç süpürgelerinde kullanılanlar daha iyi olurdu. Bunun torku düşüktür. Genişletmek için tıkla ... Bu arkadaşın(@raunchytve) önerdikleri daha fazla devire sahip 39000 devir ve 59000 devir. Sanırım bundan daha fazla DC Olarak Yok Sürücüsüz şekilde
Raunchy Üye Katılım 6 Şub 2023 Mesajlar 199 Puanları 1 26 Kas 2023 #12 serkan_48' Alıntı: Forum sürekli Uyarı veriyor. İp çakışmanız var. Ayni ip den giriyorsunuz. İkinizde biri ban yiyebilir. Genişletmek için tıkla ... Bana öyle bir uyarı vermiyor sorun bende mi?
serkan_48' Alıntı: Forum sürekli Uyarı veriyor. İp çakışmanız var. Ayni ip den giriyorsunuz. İkinizde biri ban yiyebilir. Genişletmek için tıkla ... Bana öyle bir uyarı vermiyor sorun bende mi?
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 26 Kas 2023 #13 Raunchy' Alıntı: Bana öyle bir uyarı vermiyor sorun bende mi? Genişletmek için tıkla ... Su an son yazılan iki mesajınız aynı ip den gönderilmiş.
Raunchy' Alıntı: Bana öyle bir uyarı vermiyor sorun bende mi? Genişletmek için tıkla ... Su an son yazılan iki mesajınız aynı ip den gönderilmiş.
ampirist Katılımcı Üye Katılım 16 Eki 2023 Mesajlar 515 Puanları 56 26 Kas 2023 #14 tncy.yx7' Alıntı: Bu arkadaşın(@raunchytve) önerdikleri daha fazla devire sahip 39000 devir ve 59000 devir. Sanırım bundan daha fazla DC Olarak Yok Sürücüsüz şekilde Genişletmek için tıkla ... Bunlarda çalışırda ömrü kısalır.
tncy.yx7' Alıntı: Bu arkadaşın(@raunchytve) önerdikleri daha fazla devire sahip 39000 devir ve 59000 devir. Sanırım bundan daha fazla DC Olarak Yok Sürücüsüz şekilde Genişletmek için tıkla ... Bunlarda çalışırda ömrü kısalır.
Raunchy Üye Katılım 6 Şub 2023 Mesajlar 199 Puanları 1 26 Kas 2023 #15 serkan_48' Alıntı: Su an son yazılan iki mesajınız aynı ip den gönderilmiş. Genişletmek için tıkla ... Nasıl anliyoruz aynı ip'den yazıldığını açıklar mısınız lütfen?
serkan_48' Alıntı: Su an son yazılan iki mesajınız aynı ip den gönderilmiş. Genişletmek için tıkla ... Nasıl anliyoruz aynı ip'den yazıldığını açıklar mısınız lütfen?
ampirist Katılımcı Üye Katılım 16 Eki 2023 Mesajlar 515 Puanları 56 26 Kas 2023 #16 Raunchy' Alıntı: Nasıl anliyoruz aynı ip'den yazıldığını açıklar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla ... Yönetici panelinde görünür her mesajı yazanın.
Raunchy' Alıntı: Nasıl anliyoruz aynı ip'den yazıldığını açıklar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla ... Yönetici panelinde görünür her mesajı yazanın.
Raunchy Üye Katılım 6 Şub 2023 Mesajlar 199 Puanları 1 26 Kas 2023 #17 ampirist' Alıntı: Yönetici panelinde görünür her mesajı yazanın. Genişletmek için tıkla ... Yönetici Rolü göremiyorum profilinde.
ampirist' Alıntı: Yönetici panelinde görünür her mesajı yazanın. Genişletmek için tıkla ... Yönetici Rolü göremiyorum profilinde.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 26 Kas 2023 #18 Raunchy' Alıntı: Nasıl anliyoruz aynı ip'den yazıldığını açıklar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla ... Yönetici paneli. Siz aynı ip den nasıl girdiginizi açıklar mısınız? Bu iki nikten biri engel yiyecek. Ben yanlışlık olmasın diye sizin için uğraşıyorum.
Raunchy' Alıntı: Nasıl anliyoruz aynı ip'den yazıldığını açıklar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla ... Yönetici paneli. Siz aynı ip den nasıl girdiginizi açıklar mısınız? Bu iki nikten biri engel yiyecek. Ben yanlışlık olmasın diye sizin için uğraşıyorum.
fgencal Profesyonel Üye Katılım 23 Tem 2022 Mesajlar 2,666 Puanları 781 26 Kas 2023 #19 serkan_48' Alıntı: Yönetici paneli. Siz aynı ip den nasıl girdiginizi açıklar mısınız? Bu iki nikten biri engel yiyecek. Ben yanlışlık olmasın diye sizin için uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kurumsal yerlerden foruma girenlerin Ip adresleri aynı olabilir.
serkan_48' Alıntı: Yönetici paneli. Siz aynı ip den nasıl girdiginizi açıklar mısınız? Bu iki nikten biri engel yiyecek. Ben yanlışlık olmasın diye sizin için uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kurumsal yerlerden foruma girenlerin Ip adresleri aynı olabilir.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 26 Kas 2023 #20 fgencal' Alıntı: Kurumsal yerlerden foruma girenlerin Ip adresleri aynı olabilir. Genişletmek için tıkla ... Evet doğru.
fgencal' Alıntı: Kurumsal yerlerden foruma girenlerin Ip adresleri aynı olabilir. Genişletmek için tıkla ... Evet doğru.