selcukeem92
Üye
Sayın site yetkilisinin zaten devlet veya özel demesi yanlış olurdu en iyisi objektif olmsıdır zaten.
Aksi Bey ben zaten sizin en düşük memur maaşına 1200 tl demenize değil en yüksek ücret 2000 tl demenize şaşırdığımı belirtiyorum bence
Aksi bey ikinci mesajınızda verdiğiniz örnekleri ilginç buldum biz bu froumda mühendis,tekniker,teknisyen maaşlarını konuşmalıyız bence sonuçta burası memurlar.net değil ki.
Saygılar
Aksi Bey ben zaten sizin en düşük memur maaşına 1200 tl demenize değil en yüksek ücret 2000 tl demenize şaşırdığımı belirtiyorum bence
Aksi bey ikinci mesajınızda verdiğiniz örnekleri ilginç buldum biz bu froumda mühendis,tekniker,teknisyen maaşlarını konuşmalıyız bence sonuçta burası memurlar.net değil ki.
Saygılar
Aksi bey yelek beyin dediğide haklı yani 2010 da neredeyse hemşirelerin asgari ücretin altına mı çalıştırdılar maaşları yazacaksak tüm ek ödemeleriyle yazarsak arkadaşları daha iyi yönlendireceğimizi düşünüyorumAksi hocam, hemşirenin aldığı döner nerde? Ona bakarsan uzman doktorların net maaşıda 1.900 tl küsür. 20 yıllık bir hemşirenin 2 bin liradan aşağı aldığınıda hiç ama hiç sanmıyorum. Zam oranlarını yukarda verdim, herhalde hemşirenin maaşı 2010 senesinde 1000 liranın altındaydı?