En İyi Laptop Markaları...


slm arkadaşım laptop almak istiyorsunuz ?
firmalar o kadar önemli değil ilk planda , ne iş kullanacaksınız amacınız ? ( istenenen özellikle belirtilmelidir )
laptop firması seçimi ( + ) artısına ve ( - ) eksisine göre değerlendirilmelidir .
1 -laptopun kendisinin değerlendirilmesi
2 -servis hizmet , diğer hizmetler ( garanti , olumsuz durumlar vs. gibi ) değerlendirilmesi .
saygılar .
 
okuyanlara bi fikir olması için bende cevap yazıyım... genel bi kıyaslama bence çok yanlış olur... normal kullanıcı için internet office programları vs. marka çok farketmez özellikleri de önemli değildir... her bilgisayar bunları yapar... eğer o insan başka marka kullanmamışsa en iyiside odur ona göre... bu gibi kullanım için çok iyi bi bilgisayarada gerek yok kanımca... zaten daha kapsamlı işlerde kullanıcak olan insanlarda ona göre seçer laptopunu... normal kullanıcı için 256 Mb ekran kartı 1 Gb ram pentium yada t serisi bi işlemci yeterken, yüksek çözünürlüklü oyunlar yada çizimle uğraşan insanlara 6 Gb ram 2 Gb ekran kartı i7 işlemci bile yetersiz geliyo... yeni bi laptop alcaksanız ilk önce laptopu ne için alıcaksınız ona karar verin... parçaların ömrü ne, dayanaıklılığı kullanımı kim üretiyo daha önce kullananlar ne düşünüyo bunlar en önemlisi bence... tabi aldığınız mağaza yada internet sitesinin sağladığı şartlara da dikkat ederek alırsanız yanlış yapmış olmazsınız... bence bi sıralama olcaksa benim sıram şudur sony,toshiba,asus,hp,casper... başka marka hiç kullanmadım... kullanmamda
 
Hemen hemen tüm markalarda servisler aynı gördüğüm kadarıyla.. Bununla ilgili şikayetleri ŞikayetVar sitesinde firma ismini aratarak bulabiliyorsunuz.

Ben LG tavsiye ederim. Hem kendim kullandım, hem de eniştem hala kullanıyor. Isınmaz, ses yapmaz, sinir bozucu driver problemleri çıkarmaz. Bana 2 yıl iyi dayandı valla Hor kullandım, kaç kere düşürdüm, kahrımı iyi çekti. Ekranın köşesi üzerinde düşürünce ekranın sağ tarafı kırıldı ona rağmen çalışıyordu. Anakartını yakacak kadar kötü kullandım yine de iyi dayandı. Babam anakartı değiştirtti, kullanmaya devam ediyor.

Şimdi Exper aldım, ama pek memnun değilim. Belki bu modeldendir bilmiyorum. Ama acayip harıltılı ses yapıyor, sınıfta açınca bi hocanın sesi bi laptopun sesi çıkıyor Isınır, bazen sıcaklıktan açılmaz, ekran kartı SIS driver sorunu olur vs. vs..
 
arkadaşlar bimeksten internet yolu ile hiçbirşey almayın. ya malzemeyi eksik
getiriyorlar ya faturayı göndermiyorlar ya da her ikisi de. ben de 06.07.2011
tarihinde 843784 nolu siparişimde eksik malzeme vardı ve fatura yoktu şikayet
bildirdim geri dönüş yapmadılar aradım yüzüme kapattılar. tavsiyem internet
yolunu tercih etmeyin
 
Değerli kardeşim ASUS tan şaşma hem kaliteli hem fiyatı fahiş değil hemde teknik servise gönderilme oranı en az olan notebooklardan.Ben kullanıyorum ve oldukça memnunum.
Vesselam..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…