kusura bakmayın ama siz bu yazıyı ya kasıtlı yazdınız yada hic okumadan yazdınız ,
ben maksadımız piyasadaki mevcut mikro islemcili rolelerin yetersiz kaldıgı yerlerde işe yarayacak ve diger dinamik cozum sunan buyuk firmalara gore cok ekonomik bir sistemi kompanzasyon yapan elektirikci arkadaslara sunmak dedim , burada nasıl ve kime karsı bir sinsilik var dogrusu hiç anlamıs degilim , eger endiseniz simens ve ABB gibi firmaların kar oranlarının dusmesi ise merak etmeyin deveden bir kıl koparmakla deve cıplak kalmaz
kusura bakmayın ama siz bu yazıyı ya kasıtlı yazdınız yada hic okumadan yazdınız ,
ben maksadımız piyasadaki mevcut mikro islemcili rolelerin yetersiz kaldıgı yerlerde işe yarayacak ve diger dinamik cozum sunan buyuk firmalara gore cok ekonomik bir sistemi kompanzasyon yapan elektirikci arkadaslara sunmak dedim , burada nasıl ve kime karsı bir sinsilik var dogrusu hiç anlamıs degilim , eger endiseniz simens ve ABB gibi firmaların kar oranlarının dusmesi ise merak etmeyin deveden bir kıl koparmakla deve cıplak kalmaz
kimsede kusura bakmasın kardeşim ben şu yazılanlardan kompanzasyon yaptığım hertarafa bu roleyi takacağım ben kendi gözlerimle gördüysem bu değerleri bu bana yeterli ...arkadaşlarında görsiün dedim ancak seyrettinizmi bilmiyorum seyrettikten sonrada önyargılıysanız noter tutup onaylattıracağım inanın .
ben bilmiyormuyum dinamik kompanzasyonu ama piyasa şartlarında çok pahalı eminimki tüm işletmeler içinde pahalıdır .öyleyse yarı dinamik kompanzasyon normal şartlarda en iyi çözümdür .
kompanzasyon konusunda kapasitif cezaya giren arkadaşların yakınmalarını burdanda piyasadanda duyuyorum görüyorum .klasik kompanzasyon artık yavaş yavaş erimeye başladı çünkü artık sistemlerde balastlı floresan lambalar yok Elektronik balastlı floresan lambalar var artık sistemlerde upsler yeralmaya başlıyor artık sistemler üzerinde kapasitif yükler yaratan cihazlar yavaş tavaş çoğalıyor tamam eskiden endüktif yükler çoğunluktaymış ama onların yerini artık kapasitif yükler alıyor veya her ikisi alıyor .kuralda bildiğiniz gibi kapasitife karşı endüktif yük basmak .bu sistemi gruparge yapmasaydı bile başkalarıda yapacaktı ama yaptıkları düşündükleri için kendilerini tekrar burdan tebrik ediyorum .
kimsede kusura bakmasın kardeşim ben şu yazılanlardan sonra kompanzasyon yaptığım hertarafa bu roleyi takacağım ben kendi gözlerimle gördüysem bu değerleri bu bana yeterli ...arkadaşlarında görsün dedim ancak seyrettinizmi bilmiyorum seyrettikten sonrada önyargılıysanız noter tutup onaylattıracağım inanın .
ben bilmiyormuyum dinamik kompanzasyonu .Dinamik kompanzasyon piyasa şartlarında çok pahalı eminimki tüm işletmeler içinde pahalıdır .öyleyse yarı dinamik kompanzasyon normal şartlarda en iyi çözümdür .
kompanzasyon konusunda kapasitif cezaya giren arkadaşların yakınmalarını burdanda piyasadanda duyuyorum görüyorum .klasik kompanzasyon artık yavaş yavaş erimeye başladı çünkü artık sistemlerde balastlı floresan lambalar yok Elektronik balastlı floresan lambalar var artık sistemlerde upsler yeralmaya başlıyor artık sistemler üzerinde kapasitif yükler yaratan cihazlar yavaş yavaş çoğalıyor
Tamam eskiden endüktif yükler çoğunluktaymış ama onların yerini artık kapasitif yükler alıyor veya her ikisi alıyor .kuralda bildiğiniz gibi kapasitife karşı endüktif yük basmak .bu sistemi gruparge yapmasaydı bile başkalarıda yapacaktı ama SIRF yaptıkları düşündükleri için kendilerini tebrik etmeye değmezmi sizce ? .
bahsi geçen gruparge çihazın fiyatı ne kadardır? bilgi nereden alabilirim? sadece röle fiyatı.
sadece rölesi bir işinize yaramaz.bahsi geçen gruparge çihazın fiyatı ne kadardır? bilgi nereden alabilirim? sadece röle fiyatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?