Sabit grup ihtiyacı her trafoda farklılık gösterdiği gibi, Trafonun yüklü-yüksüz durumlarındada önemli ölçüde değişir.6,5 kvar sabit az,7,5 kvar fazla geli-
yor 800 kva,beni 6 ay fıtık etti.OG
kontrol,olayı bitirdi.
Hiç yük yoksa enerjisini kesseydiniz ya..Benim azapta hiç yüksüzkendi.
Senin bize ballandıra ballandıra anlattığın OG referanslı SVC sistem o zaman yokmuydu baba ?6,5 kvar sabit az,7,5 kvar fazla geli-
yor 800 kva,beni 6 ay fıtık etti.OG
kontrol,olayı bitirdi.
SVC pahalı bir sistem bazı yerlerde (Özellikle hızlı yük değişinin olduğu yerlerde) çok iyi iş çıkarabilir.Senin bize ballandıra ballandıra anlattığın OG referanslı SVC sistem o zaman yokmuydu baba ?
Senin bize ballandıra ballandıra anlattığın OG referanslı SVC sistem o zaman yokmuydu baba ?
Sisteminizden ENTESİ kökten yok ediniz. Statik kompanzasyon sistemi kullanınız.herkese kolay gelsin. çalıştığım fabrikada trafo 800 kva . fabrika depo olarak kullanılıyor. Sistemden sadece büro aydınlatma ve 1500 watt tan iki ısıtıcı var. akım trafosu 2000/5 sabit kondansatör 10kvar . Endüktiften 25 deyim.
Aklıma gelen bi soru var. ENTES RGA 15s röleden tek fazlı kondansatörleri manuel çektirsem. 2 günde düzeltebilir miyim.