Enerji Analizörü ve değerleri hk?

analizöre kaç akım trafosu bağlı?

akım trafolarının yıldız köprüsünde kopukluk veya gevşeklik böyle bi ölçüme neden olabilir mi acaba!

Hocam her fazla grafit elektrod mevcut bunlar akım set değerine göre yüke veriliyor genelde dengeli akımlar oluyor küçük farklar olduğu için problem olmuyor. 3-5 gün öncesine kadar sistem düzgün çalışıyordu. Enerji sarfiyat hesabı yaparken fazla tüketilmiş bir enerji ortaya çıktı irdelemeye başladığımda bu sonuca vardım. Ocak tarafına baktığımızda enerji sarfiyatı azalmış görünüyor ama biz bu enerjiyi çekiyoruz. Şimdi Ia-Ib-Ic fazları 3 koruma rölesi ve 2 tane analizörden geçiyor daha sonrası için onlarda In akımı gözükmüyor. Yük tarafından da ölçüm yapıyorum akım eşit dengeli gözüküyor. Analizöre akım trafosundan gelen uçları pens ampermetre ile ölçüyorum acaba analizörde mi arıza var diye onda da orta fazın diğerlerine göre düşük geldiği görülüyor. Acaba akım trafo çıkışındaki kablolarda mı sorun oldu diye düşünüyorum, akım 2 kola mı bölünüyor diye ondada sıkıntı yok gibi. Yarın duruşta klemens ve kabloları kontrol edicem sonrası için geriye sadece akım trafosu kalıyor diye düşünüyorum.

Hocam ozaman girişteki analizörde de görmemiz gerekmez mi?

Harmonik bilgi.

Ekli dosyalar

• AG NEDEN ÜÇGEN BAĞLANIR.pdf
    61 KB · Görüntüleme: 4
  • SARGI BAĞLANTI ŞEKİLLERİ.pdf
    3.7 MB · Görüntüleme: 3

Forum istatistikleri

Konular
130,077
Kullanıcılar
453,082
Son üye