hasanbnzl
Üye
Enerji Bakanlığının Jeneratör çalıştırma ruhsatnamesi ön izin belgesi için aşçağıda yaptığım çalışmayı sunuyorum eksiklikler ve yanlışlıklar hakkında bilgilendirmenizi rica ederim.
1-GEREKÇE RAPORU
a-Şebeke sorunları(Gerilim düşümü ve yükselmesi, faz kesintisi vb.)ndan işletmede bulunan elektrik elektronik cihazların korunması.
b-Elektrik kesintilerinden oluşan hizmet ve çalışmalarda aksamanın önlenmesi.
c-Hava şartlarındaki öncelikle ısıtmada çalışılan ortamın yaşanabilirlik düzeyinin korunması.
d-Üretim yapılan yerlerde işletmenin devamının sağlanması ve kalitenin bozulmasının önlenmesi.
e-Soğutma sistemlerinde, Et-şarküteri reyon ve soğuk hava dolaplarındaki ayrıca diğer yiyeceklerin ve mamullerin bozulmasının önlenmesinde.
f-Markette verilen hizmetin devamının sağlanması, toplum huzur ve güvenliğinin korunması için hizmette kullanılan aydınlatma, elektrik ve elektronik cihazların çalıştırılması.
2-TEK HAT ŞEMASI
3-GENEL KONUM
4-GÜÇ HESABI
Trafo Gücü 450
Tesis Gücü 250
Jeneratör Gücü 250
Transfer Tipi Otomatik
Jeneratör Tipi Dizel
1-GEREKÇE RAPORU
a-Şebeke sorunları(Gerilim düşümü ve yükselmesi, faz kesintisi vb.)ndan işletmede bulunan elektrik elektronik cihazların korunması.
b-Elektrik kesintilerinden oluşan hizmet ve çalışmalarda aksamanın önlenmesi.
c-Hava şartlarındaki öncelikle ısıtmada çalışılan ortamın yaşanabilirlik düzeyinin korunması.
d-Üretim yapılan yerlerde işletmenin devamının sağlanması ve kalitenin bozulmasının önlenmesi.
e-Soğutma sistemlerinde, Et-şarküteri reyon ve soğuk hava dolaplarındaki ayrıca diğer yiyeceklerin ve mamullerin bozulmasının önlenmesinde.
f-Markette verilen hizmetin devamının sağlanması, toplum huzur ve güvenliğinin korunması için hizmette kullanılan aydınlatma, elektrik ve elektronik cihazların çalıştırılması.
2-TEK HAT ŞEMASI
3-GENEL KONUM
4-GÜÇ HESABI
Trafo Gücü 450
Tesis Gücü 250
Jeneratör Gücü 250
Transfer Tipi Otomatik
Jeneratör Tipi Dizel
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: