tayfuntr
Üye
Maalesef özel anahtar aldım çekicle vurmak icin o anahtara balyozla vurdum yinede hareket bile etmedi boruylada denedim bi türlü sonuca ulaşamadım
Maalesef özel anahtar aldım çekicle vurmak icin o anahtara balyozla vurdum yinede hareket bile etmedi boruylada denedim bi türlü sonuca ulaşamadım
Sorun neydi ? Nasıl çözüldü daha detaylı bilgi alabilirmiyim ? İlerki zamanlarda faydalı bilgi olur belkiHepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim sökemedik ama makine problemi giderildi
Tam olarak sorun giderilmedi yani. Plastik Enjeksiyon işinde çok eski olmadığım için şudur problem diyemiyorum ama yinede makinenin boşa çıktığı bir zaman diliminde ciddi kontrol şart. Hem çevresine zarar vermeden Hemde daha fazla maddi zarar oluşturmadanOcaktan mal gitmiyordu hocam basınçlar sonuna kadar açık olmasına rağmen ayrıca mal sararken hammadde giriş yerinden erimiş mal kusuyordu nasıl çözüldü kısmına gelince balyozla vurmak iyi geldi sanirim herhangi bir degisiklik yapmadım kendi kendine düzeldi şimdi arada bi geç basıyor fakat normal gibi görünüyor İns tekrar nüksetmez