Enjeksiyon Mil kovan sökülmüyor

Sonuç nedir acaba ?

Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
Maalesef özel anahtar aldım çekicle vurmak icin o anahtara balyozla vurdum yinede hareket bile etmedi boruylada denedim bi türlü sonuca ulaşamadım

Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Biraz saçma olacak ama Vida ileri konumda olupta arkadan bu parçayı ittirdiği için sıkıştırıyo falan mı acaba diyeceğim ama pas sükücü ve ince yağ kullandınız mı ? Onların faydası olur belki

Yalama olmuş gibi ucuna boru veya direk lokma kaynatıp sökmeyi dene.

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim sökemedik ama makine problemi giderildi

Ocaktan mal gitmiyordu hocam basınçlar sonuna kadar açık olmasına rağmen ayrıca mal sararken hammadde giriş yerinden erimiş mal kusuyordu nasıl çözüldü kısmına gelince balyozla vurmak iyi geldi sanirim :) herhangi bir degisiklik yapmadım kendi kendine düzeldi şimdi arada bi geç basıyor fakat normal gibi görünüyor İns tekrar nüksetmez

Ocaktan mal gitmiyordu hocam basınçlar sonuna kadar açık olmasına rağmen ayrıca mal sararken hammadde giriş yerinden erimiş mal kusuyordu nasıl çözüldü kısmına gelince balyozla vurmak iyi geldi sanirim :) herhangi bir degisiklik yapmadım kendi kendine düzeldi şimdi arada bi geç basıyor fakat normal gibi görünüyor İns tekrar nüksetmez
Tam olarak sorun giderilmedi yani. Plastik Enjeksiyon işinde çok eski olmadığım için şudur problem diyemiyorum ama yinede makinenin boşa çıktığı bir zaman diliminde ciddi kontrol şart. Hem çevresine zarar vermeden Hemde daha fazla maddi zarar oluşturmadan

Sökmen gerekirse diye 2 teknik söyleyebilirim.
1. -50 derece'lik spreyler var. Bunlar somunun iç kısmındaki civata ve diş olan kısıma yaklaşık2-3 dakika kadar uygulanır. Sonra Somunu sökmeyi deneyin. Eğer yine sökemezseniz
2. Somun üstüne anahtarı kaynatarak 1. maddedeki işlemi tekrar yapın.

engel 2300 ton km2700 ton remu 4000 ton ve LK forza 4500 plastik enjeksiyon makinelerinde roket kovan ve vida sökme konusunda yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,691
Kullanıcılar
452,396
Son üye
gkmeens

Yeni konular

Geri