Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Entes firmasının enerji analizörlerini kullanan oldu mu? schneider ile karşılaştırınca yorumunuz nedir acaba, büyük tesisler için bir tarafta dünyaca bilinen firmalara ve modeller varken riske girmeye değer mi acaba
entess in risk olduğunu düşünmüyorum her iki markayı kullandık sorun yok fakat olmayacak değil her iki veya her markada olabilir karşılaşmadığımız durum değil mühim olan olduktan sonrası.ENTES yabana atılacak marka değil. Her şeyden önce ülkemizin değerlerine sahip çıkmamaz gerektiğini düşünüyorum ve kaliteli yerli ürünleri sonuna kadar destekliyorum.
Entes kaliteli bir marka ve yaygınlaşıyor kullandıgım tüm enerji analizörleri ve röleler entez 15 aralık katalogu eline geçerse bak mükemmel ürünler ve gelişmiş özellikler var ben şimdi yeni çıkan zaman rölesinden aldım 20 adet tüm zaman saati olan noktaları onla degiştirdim sadece kordinat giriyorsun gün dogumunda ışılkar sönüyo gün batımında yanıyo bütün işlemi kendi hallediyor iki adet kontak çıkışı var geniş bir programa sahip ürün çok hoşuma gitti