karlos55
Üye
sayın arkadaşlar eski rölem 1 fazlı idi yeterli verimi alamıyordum o yüzen 3 fazlı role aldım rg3-12c ve 50/5 entes marka akım trafosu aldım sisteme bağladım çalıştırdım role 1 nolu kontaktörü çekip bırakıyo 3 4 kez tekrarlıyor ondan sonra başka birşey yok öyle kalıyo devreye yük giriyorum yine öyle kalıyo devreye kondan satör sokmuyor ekran daki hatalar % bu işaret yanıyor 4 5 dakika sonrada yıldız işareti yanıyor ayarlarını birtürlü yapamadım lanet olsun gece boyu uğraştım en sonunda bıraktım yardımlarınızı bekliyorum sistemin kurulu gücü 30kva trafo 40kva kondansatör dizilişlerim 1 1 2.5 2.5 2.5 2.5 trifaze kondan satör hepsi ben roleye cos ayar bölümüne ind 1.00 cap bölümünede 1.00 girdim akım trafosu oranınada 0011 girdim program kısmınada 10 girdim bu role yükteyken niye devreye kondan satör sokmuyor ekrandaki coosQ şöyle L1-0.850 L2-0.650 L20.600 hata kodlarına baktım reaktif enerji oranları hatalı diyor nasıl düzelteceğim yıldız işaretide bağlantı ile ilgili fazları değiştirdim o hata direk yanıyor faz sırası ile alakalı değil akım trafosu uclarıda doğru harfi harfine bağladım bi yardımcı olun arkadaşlar benden başka değer isterseniz yazın hemen yazayım