Eplan Ürün Listesi Oluşturma

aysene

Üye
Katılım
17 Mar 2021
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
28
Herkese merhabalar,

projemin etke sizlerle görselini paylaştığım gibi 4 adet panom mevcut. panoların taban sacları ve pano kapakları olmak üzere toplamda 8 adet montaj plakam var. ürünleri 2d pano yerleşiminde mantoj plakalarına yerleştirdim. yine görselini sizlerle paylaştığım gibi her montaj plakasının ayrı olacak şekilde ve pozisyon numaralarının baştaki gibi 1 2 3 4 diye otomatik gelerek oluşturulmasını istiyorum. denedim ama montaj plakasındaki pozisyon açıklamaları maalesef gelmiyor ve her montaj plakası için ayrı liste oluşturamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran görüntüsü 2024-06-06 083616.png
    46.7 KB · Görüntüleme: 15
  • Ekran görüntüsü 2024-06-06 083830.png
    116.5 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba,
Aktif kullandığım bilgisayarda ProPanel lisansı olduğu için 2 boyutlu tasarım yapamıyorum. Ancak yanlış hatırlamıyorsam 2D montaj düzeni gezginiden istediğin işlemi yapabilirsin. Bu gezginde ilgili ürünleri seçip sağ tıklandığında açılacak menuler arasında pozisyon numaralarıyla ilgili bir başlık olması lazım.
Başta bahesttiğim gibi bizim lisansta 2D tasarım yok bu sebeple programda gezgine erişilemiyor. Ancak gezgin "Proje verileri -> Cihazlar/ürünler -> 2D montaj düzeni gezgini" adresinde olsa gerek.
 
Herkese merhabalar,

Projenizin görsellerini inceledim. Montaj plakalarının her biri için pozisyon numaralarının otomatik olarak sıralanmasını sağlamak istiyorsunuz, ancak şu an bu işlev çalışmıyor. Bu sorunu çözmek için, öncelikle yazılımınızın "Otomatik Numara Verme" veya benzeri bir özelliğinin aktif olduğundan emin olun. Eğer bu özellik aktifse ve hâlâ sorun yaşıyorsanız, yazılımın güncel olup olmadığını kontrol edin veya yazılımın destek ekibiyle iletişime geçin. Ayrıca, her montaj plakasının ayrı bir liste oluşturulması için yazılımın "Listeleme" veya "Baskı" ayarlarını kontrol ederek doğru yapılandırıldığından emin olun. Yardımcı olabilmem için daha fazla bilgi veya örnek verirseniz, daha spesifik bir çözüm önerebilirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…