özfe Üye Katılım 22 Ara 2009 Mesajlar 94 Puanları 1 20 Eyl 2017 #1 merhaba.2.7 versiyonunu crackli olarak kurdum. sembol listesine ulaşamıyorum. firmalardan indirdiğim edz dosyalarını import edemiyorum. seçenek aktif değil. yardımcı olabilecek var mı?
merhaba.2.7 versiyonunu crackli olarak kurdum. sembol listesine ulaşamıyorum. firmalardan indirdiğim edz dosyalarını import edemiyorum. seçenek aktif değil. yardımcı olabilecek var mı?
dinceresentas Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 202 Puanları 6 Konum İstanbul 25 Eyl 2017 #2 Merhaba; Sorun çözüldü mü? Yardımcı olabilirim.
Konu Sah özfe Üye Katılım 22 Ara 2009 Mesajlar 94 Puanları 1 26 Eyl 2017 #3 Dinçer bey, sorun şöyle bir boyut aldı; Mousea sağ tıklayıp sembol ekle dediğimde bir sembol listesi artık açılıyor. Ancak menü üzerindeki sembollere tıkladığımda ( T parça, kesinti noktası v.s. ) ... projesinde uygun bir sembol bulunamadı diye bir hata veriyor. Hata'ya Tamam diye tıkladığımda ise boş bir sembol seçim sayfası açılıyor. Yardımınızı bekliyorum.
Dinçer bey, sorun şöyle bir boyut aldı; Mousea sağ tıklayıp sembol ekle dediğimde bir sembol listesi artık açılıyor. Ancak menü üzerindeki sembollere tıkladığımda ( T parça, kesinti noktası v.s. ) ... projesinde uygun bir sembol bulunamadı diye bir hata veriyor. Hata'ya Tamam diye tıkladığımda ise boş bir sembol seçim sayfası açılıyor. Yardımınızı bekliyorum.
fuatkaya1113 Üye Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 38 15 Ağu 2019 #4 bu sorun nasil cozuldu???
ozkan5425 Üye Katılım 7 Mar 2022 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 25 7 Mar 2022 #5 dinceresentas' Alıntı: Merhaba; Sorun çözüldü mü? Yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla ... Aynı hatayı ben de aldım çözüm için yardım edebilecek var mı?
dinceresentas' Alıntı: Merhaba; Sorun çözüldü mü? Yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla ... Aynı hatayı ben de aldım çözüm için yardım edebilecek var mı?