sralatas
Üye
hocam merhaba;Bize bildirilen tarih 15 Temmuz 2016'dan itibaren Türkçe versiyonu yayımlanacak.
eplanda imleç çok büyük nasıl küçültebiliriz?
hocam merhaba;Bize bildirilen tarih 15 Temmuz 2016'dan itibaren Türkçe versiyonu yayımlanacak.
hocam merhaba;
eplanda imleç çok büyük nasıl küçültebiliriz?
hocam türkçe eplan 2.6 kullanıyorum.maalesef bulamadım bn de crosshair yazdım önceden.nasıl çözeceğiz bunu_?settings menüsünde, arama yerine cursor yazınız. cursor display seçeneğinde crosshair veya small cross seçebilirsiniz.
hocam ben de ilk defa türkçe kullanıyorum o yüzden olmadı galiba ama teşekkür ederim desteğiniz için.ben daha önce türkçe'sini kullanmadım ama ayarlar > görüntü(Ekran) > imleç diye bir seçenek olacağını düşünüyorum.
ya da sadece ayarlardan imleç diye aratınca bulabileceğinizi düşünüyorum.
hocam ben de ilk defa türkçe kullanıyorum o yüzden olmadı galiba ama teşekkür ederim desteğiniz için.
Hocam orayı buldum da değişmiyor.çarpı oluyor ama küçülmüyor.Büyük i harfi ile aratırsanız çıkıyor. "İmleç" şeklinde.
İyi Çalışmalar.
Dinçer hocam bahsettiğiniz program p8 2.6 sanırım. sormak istediğim bu programı 64 bite kuruyoruz ama 32 işletim sistemi destekliyor muÖncelikle merhabalar;
Eplan P8 sürümü çok yakında türkçe versiyonu ile sizlerle. Beta testleri şu an tarafımdan yapılmaktadır. Bu konudaki özlem artık çok yakında sonuçlanacak.
Ekli dosyayı görüntüle 31341