sralatas Üye Katılım 20 May 2015 Mesajlar 95 Puanları 1 Yaş 33 26 Nis 2017 #11 dinceresentas' Alıntı: Bize bildirilen tarih 15 Temmuz 2016'dan itibaren Türkçe versiyonu yayımlanacak. Genişletmek için tıkla ... hocam merhaba; eplanda imleç çok büyük nasıl küçültebiliriz?
dinceresentas' Alıntı: Bize bildirilen tarih 15 Temmuz 2016'dan itibaren Türkçe versiyonu yayımlanacak. Genişletmek için tıkla ... hocam merhaba; eplanda imleç çok büyük nasıl küçültebiliriz?
tuncercoskun Üye Katılım 25 Haz 2010 Mesajlar 36 Puanları 1 Yaş 33 26 Nis 2017 #12 sralatas' Alıntı: hocam merhaba; eplanda imleç çok büyük nasıl küçültebiliriz? Genişletmek için tıkla ... settings menüsünde, arama yerine cursor yazınız. cursor display seçeneğinde crosshair veya small cross seçebilirsiniz.
sralatas' Alıntı: hocam merhaba; eplanda imleç çok büyük nasıl küçültebiliriz? Genişletmek için tıkla ... settings menüsünde, arama yerine cursor yazınız. cursor display seçeneğinde crosshair veya small cross seçebilirsiniz.
sralatas Üye Katılım 20 May 2015 Mesajlar 95 Puanları 1 Yaş 33 26 Nis 2017 #13 tuncercoskun' Alıntı: settings menüsünde, arama yerine cursor yazınız. cursor display seçeneğinde crosshair veya small cross seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... hocam türkçe eplan 2.6 kullanıyorum.maalesef bulamadım bn de crosshair yazdım önceden.nasıl çözeceğiz bunu_?
tuncercoskun' Alıntı: settings menüsünde, arama yerine cursor yazınız. cursor display seçeneğinde crosshair veya small cross seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... hocam türkçe eplan 2.6 kullanıyorum.maalesef bulamadım bn de crosshair yazdım önceden.nasıl çözeceğiz bunu_?
sralatas Üye Katılım 20 May 2015 Mesajlar 95 Puanları 1 Yaş 33 26 Nis 2017 #14 burda da ss aldım hocam bakabilirsiniz Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 25.2 KB · Görüntüleme: 25
tuncercoskun Üye Katılım 25 Haz 2010 Mesajlar 36 Puanları 1 Yaş 33 26 Nis 2017 #15 ben daha önce türkçe'sini kullanmadım ama ayarlar > görüntü(Ekran) > imleç diye bir seçenek olacağını düşünüyorum. ya da sadece ayarlardan imleç diye aratınca bulabileceğinizi düşünüyorum.
ben daha önce türkçe'sini kullanmadım ama ayarlar > görüntü(Ekran) > imleç diye bir seçenek olacağını düşünüyorum. ya da sadece ayarlardan imleç diye aratınca bulabileceğinizi düşünüyorum.
sralatas Üye Katılım 20 May 2015 Mesajlar 95 Puanları 1 Yaş 33 26 Nis 2017 #16 tuncercoskun' Alıntı: ben daha önce türkçe'sini kullanmadım ama ayarlar > görüntü(Ekran) > imleç diye bir seçenek olacağını düşünüyorum. ya da sadece ayarlardan imleç diye aratınca bulabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam ben de ilk defa türkçe kullanıyorum o yüzden olmadı galiba ama teşekkür ederim desteğiniz için.
tuncercoskun' Alıntı: ben daha önce türkçe'sini kullanmadım ama ayarlar > görüntü(Ekran) > imleç diye bir seçenek olacağını düşünüyorum. ya da sadece ayarlardan imleç diye aratınca bulabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam ben de ilk defa türkçe kullanıyorum o yüzden olmadı galiba ama teşekkür ederim desteğiniz için.
tuncercoskun Üye Katılım 25 Haz 2010 Mesajlar 36 Puanları 1 Yaş 33 26 Nis 2017 #17 sralatas' Alıntı: hocam ben de ilk defa türkçe kullanıyorum o yüzden olmadı galiba ama teşekkür ederim desteğiniz için. Genişletmek için tıkla ... rica ederim. çok fark yoktur diye düşünüyorum, biraz daha inceleyince bulabileceğinizi umuyorum.
sralatas' Alıntı: hocam ben de ilk defa türkçe kullanıyorum o yüzden olmadı galiba ama teşekkür ederim desteğiniz için. Genişletmek için tıkla ... rica ederim. çok fark yoktur diye düşünüyorum, biraz daha inceleyince bulabileceğinizi umuyorum.
ensarkirli Üye Katılım 30 Ocak 2013 Mesajlar 126 Puanları 16 Yaş 33 Konum İstanbul/Pendik 26 Nis 2017 #18 Büyük i harfi ile aratırsanız çıkıyor. "İmleç" şeklinde. İyi Çalışmalar.
sralatas Üye Katılım 20 May 2015 Mesajlar 95 Puanları 1 Yaş 33 26 Nis 2017 #19 ensarkirli' Alıntı: Büyük i harfi ile aratırsanız çıkıyor. "İmleç" şeklinde. İyi Çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... Hocam orayı buldum da değişmiyor.çarpı oluyor ama küçülmüyor.
ensarkirli' Alıntı: Büyük i harfi ile aratırsanız çıkıyor. "İmleç" şeklinde. İyi Çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... Hocam orayı buldum da değişmiyor.çarpı oluyor ama küçülmüyor.
aliusak Üye Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 7 Puanları 1 28 Nis 2017 #20 dinceresentas' Alıntı: Öncelikle merhabalar; Eplan P8 sürümü çok yakında türkçe versiyonu ile sizlerle. Beta testleri şu an tarafımdan yapılmaktadır. Bu konudaki özlem artık çok yakında sonuçlanacak. Ekli dosyayı görüntüle 31341 Genişletmek için tıkla ... Dinçer hocam bahsettiğiniz program p8 2.6 sanırım. sormak istediğim bu programı 64 bite kuruyoruz ama 32 işletim sistemi destekliyor mu
dinceresentas' Alıntı: Öncelikle merhabalar; Eplan P8 sürümü çok yakında türkçe versiyonu ile sizlerle. Beta testleri şu an tarafımdan yapılmaktadır. Bu konudaki özlem artık çok yakında sonuçlanacak. Ekli dosyayı görüntüle 31341 Genişletmek için tıkla ... Dinçer hocam bahsettiğiniz program p8 2.6 sanırım. sormak istediğim bu programı 64 bite kuruyoruz ama 32 işletim sistemi destekliyor mu