Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım bu sembolleri kütüphaneye nasıl ekleyeceğimizi anlatabilirmisin acaba. Ben sadece SAK ve V-ET sembollerini ekleyebildim diğerlerini ekleyemedim. P8 1.7.2 kullanıyorum.
slm ilk olarak örnek bi proje ac acılan projeyi seç programın ortalarında options tıkla alt secenegınden settings tıkla açılan pencereden projects + yerı tıkla alt kısımından management symbol libraries tıkla sag kısıma bı pencere acılcak ordan bu projede eklenmıs sembol kutuphanelerını gorursun sende eklemek ıstedıgın kütüphaneleri eklersin slk dosyaları
paylaşımın için teşekkürler. kütüphaneyi nasıl ekleyeceğimide kısaca açıklayabilirmisin ben de electric 1.7 var, birde bana gönderilen bir zip halindeki projeyi çalıştırmaya çalışıyorum ama yapamadım yardım edebilirmisin acaba
slm ilk olarak örnek bi proje ac acılan projeyi seç programın ortalarında options tıkla alt secenegınden settings tıkla açılan pencereden projects + yerı tıkla alt kısımından management symbol libraries tıkla sag kısıma bı pencere acılcak ordan bu projede eklenmıs sembol kutuphanelerını gorursun sende eklemek ıstedıgın kütüphaneleri eklersin slk dosyaları
güzel söylemişsiniz. yeni başladım ben de eplan kullanmaya benim için çok faydalı olacak. keşke herkes sizin kadar paylaşımcı olsa. ancak henüz mesajı görmeyen ve zamanla mesajın tarihinin geçmesi sebebiyle göremeyecek olan arkadaşlar da olur onların da günahını almayalım. zaten bu forumda da bu tarz insanların yani bilinçli olarak paylaşımda bulunmayan insanların oldukça az olduğunu düşünüyorum.