gençbursa Üye Katılım 21 Mar 2011 Mesajlar 62 Puanları 1 4 Ağu 2012 #11 c:\ıcerısınde macro adlı klasör bulamadım bu mdb doyasını baska nasıl kullanabılırız
dinceresentas Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 202 Puanları 6 Konum İstanbul 7 Ağu 2012 #12 engineer67' Alıntı: mrb eplan öğrenmeye yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim anlatım videoları varsa yükleyebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabilirim.. Saygılarımla Dinçer
engineer67' Alıntı: mrb eplan öğrenmeye yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim anlatım videoları varsa yükleyebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabilirim.. Saygılarımla Dinçer
2kmuhendislik37 Üye Katılım 12 Kas 2012 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 39 14 Şub 2013 #13 eplan içinde N diye dosya yok ne yapabilirim
dinceresentas Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 202 Puanları 6 Konum İstanbul 14 Şub 2013 #14 2kmuhendislik37' Alıntı: eplan içinde N diye dosya yok ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Eplan 5 serisinin içerisinde N adlı klasör mevcut olup sembollerini içermektedir. Eplan P8'de klasör sistemi farklıdır.
2kmuhendislik37' Alıntı: eplan içinde N diye dosya yok ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Eplan 5 serisinin içerisinde N adlı klasör mevcut olup sembollerini içermektedir. Eplan P8'de klasör sistemi farklıdır.
özfe Üye Katılım 22 Ara 2009 Mesajlar 94 Puanları 1 20 Şub 2013 #15 merhaba.eplan p8 için siemens makrolarını kurmak istiyorum.siemens in sitesinden bir tane ürüne ait bir dosya indirdim.ancak dosya edz uzantılı.halbuki eplan p8 deki makroların uzantısı ema değilmi?
merhaba.eplan p8 için siemens makrolarını kurmak istiyorum.siemens in sitesinden bir tane ürüne ait bir dosya indirdim.ancak dosya edz uzantılı.halbuki eplan p8 deki makroların uzantısı ema değilmi?
dinceresentas Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 202 Puanları 6 Konum İstanbul 21 Şub 2013 #16 edz uzantısı makro proje dosyasıdır onu açman lazım çift tıkladığında.
özfe Üye Katılım 22 Ara 2009 Mesajlar 94 Puanları 1 22 Şub 2013 #17 dinceresentas' Alıntı: edz uzantısı makro proje dosyasıdır onu açman lazım çift tıkladığında. Genişletmek için tıkla ... Eplan ile açmaya çalıştım ancak bağlantı bu koşullarda kullanılamıyor şeklinde bir hata verdi
dinceresentas' Alıntı: edz uzantısı makro proje dosyasıdır onu açman lazım çift tıkladığında. Genişletmek için tıkla ... Eplan ile açmaya çalıştım ancak bağlantı bu koşullarda kullanılamıyor şeklinde bir hata verdi
ricetyx Üye Katılım 14 May 2009 Mesajlar 142 Puanları 1 Yaş 37 22 Şub 2013 #18 özfe' Alıntı: Eplan ile açmaya çalıştım ancak bağlantı bu koşullarda kullanılamıyor şeklinde bir hata verdi Genişletmek için tıkla ... EPlanın içinden import et. kesin çalışacak
özfe' Alıntı: Eplan ile açmaya çalıştım ancak bağlantı bu koşullarda kullanılamıyor şeklinde bir hata verdi Genişletmek için tıkla ... EPlanın içinden import et. kesin çalışacak
özfe Üye Katılım 22 Ara 2009 Mesajlar 94 Puanları 1 22 Şub 2013 #19 Şimdi de database hatası veriyor ne yapabilirim
ricetyx Üye Katılım 14 May 2009 Mesajlar 142 Puanları 1 Yaş 37 22 Şub 2013 #20 özfe' Alıntı: Şimdi de database hatası veriyor ne yapabilirim Ekli dosyayı görüntüle 23804 Genişletmek için tıkla ... ESS_part001.mdb isimli dosyayı bulamıyor. Sen part list olarak standart eplan veritabanını kullanmıyormusun ? yada isim değişikliği falan mı yaptın ?
özfe' Alıntı: Şimdi de database hatası veriyor ne yapabilirim Ekli dosyayı görüntüle 23804 Genişletmek için tıkla ... ESS_part001.mdb isimli dosyayı bulamıyor. Sen part list olarak standart eplan veritabanını kullanmıyormusun ? yada isim değişikliği falan mı yaptın ?