gokhanşilan
Üye
P8 kütüphane
nasıl eklıyoruz bu dosyayı ben yenı kullanıyrum
P8 kütüphane
P8 kütüphane
rar şifresini yazabilir misiniz?P8 kütüphane
Merhaba e plan 2.9 sp1 indirip kurdum. edz uzantılı makroları internetten indirdim. örneğin 850 mb , 1.2 gb veya 1.0 gb gibi dosyaları e plan içe aktar kısmında import ederken 1 gün 1,5 gün gibi uzun zaman alıyor. neden olur acaba?Yardımcı olabilirim..
Saygılarımla
Dinçer
Yavuz bey. EDZ uzantısı sıkıştırılmış bir dosyadır. 1 GB bir edz açıldığında 20gb yer kaplayabilmektedir ihtiyacınız kadar olanı tek tek almanızı öneririm gereksiz ürünler ile kütüphanenizi yormayın derim.Merhaba e plan 2.9 sp1 indirip kurdum. edz uzantılı makroları internetten indirdim. örneğin 850 mb , 1.2 gb veya 1.0 gb gibi dosyaları e plan içe aktar kısmında import ederken 1 gün 1,5 gün gibi uzun zaman alıyor. neden olur acaba?
Merhaba laptop sanal bellek ayarlarını değiştirdim. şimdilik iyi gidiyor. bilgileriniz için çok saolunYavuz bey. EDZ uzantısı sıkıştırılmış bir dosyadır. 1 GB bir edz açıldığında 20gb yer kaplayabilmektedir ihtiyacınız kadar olanı tek tek almanızı öneririm gereksiz ürünler ile kütüphanenizi yormayın derim.
Merhabalar, rica etsem siteleri buraya atma şansınız var mı ?Merhaba laptop sanal bellek ayarlarını değiştirdim. şimdilik iyi gidiyor. bilgileriniz için çok saolun