Eski tip scartlı receiver tavsiyesi?

blackerz59

Üye
Katılım
29 Ara 2020
Mesajlar
39
Puanları
1
Yaş
32
Konum
Tekirdağ
Yaşlı evindeki tüplü televizyon için scart girişli uydu alıcısı bakıyorum. İnternette gördüğüm kadarıyla belki de 20 tane farklı model var. Çoğu da merdiven altı gibi duruyor... Esnaf adam 'yoğurdum ekşi' demez, o yüzden buradan yardım almak istedim. Bizim için yaşlılara sorun çıkarmasın yeterli.
 
Akrabam el kadar küçüklerden şu sadece arkaya takılanlardan aldı. Markası hatırlamıyorum ama uyduruklardan. Hepsi aynı mıdır bilmem ama 10-15 dk da bir 1 sn sadece ekran siyah olup sonra geri geliyor. Başka sitelere de bakın ama https://www.hepsiburada.com/uydu-alicilari-c-155057?siralama=yorumsayisi şöyle yorum sayısına göre dizdim. Next ve goldmaster ben de biliyorum eski markalar bolca yorum da var. Bizde eski bir televizyonda goldmaster var baya eski ama 12 yıllık vardır hala sağlam sayılır bir iki ayar hariç. Next kullanmadım ama iyi diye biliyorum. İnternetteki alıcı yorumları çok işinize yarayabilir bazen uzun süreli kullanıcıları da fikir verebiliyor.
Şimdi inceledim bir çoğu scart değilmiş. Bütçeniz uygun ise https://www.hepsiburada.com/next-2023-hd-uydu-alicisi-p-HBV00000L6SIW bu ve bazı modeller var seçenekler azalıyor baya.
 
Son düzenleme:
Birkaç sene önce uydu alıcısı bulunmayan televizyona o küçük uydu alıcılardan bağladık bir sorun var sadece. Ara sıra bazı kanallar donuyor yani ses geliyor görüntü olmuyor. O da kanal değiştirip tekrar gelince çözülüyor uydudan mı kaynaklı alıcıdan mı anlayamadık ama çok rahatsız etmiyor bu sorun.
 
benim plazmaya ben hiremco aldım taktım iyi ama, HD yayın alıyor tüplü tv de işe yaramayabilir.
 
Next marka uydu alıcısı iyidir. Goldmaster da olabilir.

Zamanında çok montaj ettim. En çok sevdiğim cihaz toplield marka idi.

Ne günlerdi.
 
Yahu bir cihaz alalım dedik, bu sefer de başka başka sorunlar çıktı. Çözmeye çalışayım diyorsun, araştırıyorsun doğru bilgiye ulaşamıyorsun. Bir sürü farklı sebepten olabiliyorsa ne yapacağız yani bütün gün işi gücü bırakıp tek tek hepsi için uydu peşinde mi koşacağız, bunu anlamış değilim.

Saygıdeğer ağabeyler, mesele şudur: Yaşlı evinde birkaç haftadır bir gösteren bir göstermeyen uydu alıcısı cihazımız vardı. Baktık olmuyor değiştirelim dedik. Yeniledik, ayarladık her şey gayet güzel ve cam gibiyken bugün yine hepsinde değil bazı kanallarda (fox, tv8, halktv gibi) sinyal yoklar başlamış. Aleti de yeni almış bulunduk, bunun dışında apartmanda böyle bir sorun yok. Ne yapmamız gerekiyor?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,214
Mesajlar
924,302
Kullanıcılar
451,579
Son üye
nourshan youssef

Yeni konular

Geri
Üst