EV GİRİŞİNE REGÜLATÖR

ben elektrıkçi değılım elektronikçiyim bu konuda belkı fıkır olur ben enda hiz kontrol cıhazı aldım gırış 220 çikiş 3x410 aslında 380 olması lazımda bu cıhazlarda voltaj duşmesınden etkılenme yok evlerde kullanılmak uzere 220 gırıp 220 çıkacak şekılde yarı ıletken veya trafoyla yapılsa daha sağlıklı olmazmı

20 kw servo regülatör 2000 tl civarında ben olsam evim mülk ise monofaz kullanıyosam trifazeye çeviririm ana hattımı mesafe yakın ise 4x10 yaparım bu iş size 20 mt mesafe için 800 tl malolur kaldıki 1 yada 2 yıl sonra mahallenizdeki sorun tedaş tarafından trafolar yenilenip sokaklar ayrılırsa trafolar çoğalırsa voltaj sorununuz çözülecek ve regülatör elinizde kalacaktır farklı bir açıdan baktığınızda alacağınız regülatör tüm yük akım üzerinden geçeceği için yanma ve bozulma riskide olacak ayrıca tam olarak bilmiyorum ama bu regülatörü sayaçtan sonra takmak zorunda kalırsanız regülatörde aylık bir Elektrik tüketecektir konuda uzman arkadaşlarım daha iyi aydınlatabilir bu sadece benim fikrim kolay gelsin

kardeşim hiç uğraşma.yaz bi dilekçe evine trifaze hat çektir.hiçbir sorun yaşamassın..boşuna regülatörle falan uğraşma..benim tavsiyem budur

Bulunduğumuz semtte problem var dediğinize göre bu sorun birtek sizin hanenizde değil en azından 40-50 hanede problem olmalı ! Birlikte hareket edip XEDAŞ'a başvuruda bulunursanız çözüme ulaşırsınız.

Forum istatistikleri

Konular
129,755
Kullanıcılar
452,505
Son üye
ironman2112

Yeni konular

Geri