Ev Tadilatında Doğru Devre Kesiciyi Seçme konusunda tavsiye istiyorum

Katılım
16 Ağu 2024
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
27
Herkese merhaba,

Ev tadilatının ortasındayım ve elektrik kurulumum için doğru devre kesiciyi seçme konusunda tavsiyeye ihtiyacım var. Ev oldukça eski ve kabloların çoğunu modern standartlara uyacak şekilde yeniliyoruz. Standart bir devre kesiciyi kullanıp kullanmayacağımdan tam olarak emin değilim; bir RCBO veya hatta başka bir şey. Kablolama, tipik ev aletlerini destekleyecek, ancak klima ve garajdaki küçük bir atölye gibi birkaç ek yük de olacak.

Bu tür bir kurulum için önerebileceğiniz belirli marka veya türde devre kesiciler var mı? Ayrıca her şeyin güvenlik yönetmeliklerine uygun olmasını sağlayacak ipuçları var mı?


Ayrıca şunu da kontrol ettim; https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/stone-display-screen-stm32-mcu-relay-module-power-apps-interview-questo-control-smart-home.145290/ cadı iyidir hala tavsiyene ihtiyacım var

Teşekkür ederim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
129,541
Mesajlar
927,752
Kullanıcılar
452,146
Son üye
mesoooo

Yeni konular

Geri
Üst