Evde çınlama/tiz ses sorunu

Bende sizin gibi elektrik kaynaklı şüpheleniyorum. Ancak ana şalteri kesmeme rağmen ses kesilmedi.apartmanın elektriklerini yöneticiye rica edip komple kesersem belki bir fikrim olur. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler.
Peki farklı evlerde duyuyor musunuz.
Sesi sizden başka duyan var mı?
Yönetici bey e rica ettim geldi o da baktı evet duyuyor ve çok rahatsız edici buldu.

Yönetici bey e rica ettim geldi o da baktı evet duyuyor ve çok rahatsız edici buldu.

Yönetici bey kendi dairesinde duymuyormuymuş .
Bende dairemde duyuyorum demesi gerekir.
O zaman yönetici dairesi ile sizin daire arasında.
Komşulardan duyuyor diyorsunuz.
Karışık durumlar.

Ses yönünü belirlemeye bakmanız.
Teknolojiden yardım gerekir.
Diğer bilgilerle.

Boşa kürek çekmek gibi geliyor

Binanın herhangi bir yerinde betona temas eden bir titreşim tüm dairelerden duyulur. Hidrofor falan olabilir mesela? Sürekli açık olan bir ses sistemi?

Bizde dinledikten sonra sanki bizim evde de var dedi ancak tekrar görüşemedik. Belki yoğunluğu farklı olabilir. Ses yönü algılayan cihaz biliyor musunuz. Ben bulamadım desibel ölçer uygulamasında tüm ev aynı desibel hemen hemen
Binanın herhangi bir yerinde betona temas eden bir titreşim tüm dairelerden duyulur. Hidrofor falan olabilir mesela? Sürekli açık olan bir ses sistemi?
Teşekkür ederim yorumunuz için tüm bina elektrik kesip bunu kontrol edeceğim.

Benimde kulaklarım sürekli çınlıyor. Çaresi yokmuş alış dedi doktor.
Yapay gürültü mp3 leri var. onlar sözde bastırıyormuş.
Ama benim kulak çınlaması o gürültü sesi bastırıyor.
Abi benim de yaklaşık 40 yıldır süren bir çınlamam var. Herkeste aynı sanıyordum değilmiş gidilmedik doktor kalmadı. 1 tane ilaç var Tebokan plus (aslında ilaç değil) hem bunama alzheimer vs ile alakalı bilgi kayıplarımı önlemek hafızayı beyni canlı tutmak için işe yarıyormuş. tedavisi sadece takviye ile var, kullandım faydasını gördüm biraz, fakat herkeste işe yaramayabiliyor bende %30 civarı idi.

İkinci yöntem de, Dr Berg tek geçerim. 30 saniyede durduruyor. Günde 5 kez tekrar

Kulak çınlaması olan herkese şifalar dilerim, insanlar ne kadar şanslı olduklarını bazen göremeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…