Evet hocam cihazın üzerinde DC girişi 12V 1.5A yazıyor. 12V adaptörle beslediğimde hiç yeşil ışık yanmadı sürekli kırmızı yanıyordu güç ışığı.Merhabalar,
Cihazın datasheetinde 48V 2A DC adaptör ile çalıştığı belirtilmiş.12V 1.5A yazısı cihaz üzerinde mi yazıyor foto atabilir misiniz ?
Ayrıca siz 12V adaptörle enerji verdiğinizde power ışığı yeşil mi yanıyordu?
Başka adaptörle de denedim hocam durum aynı. Hatta belki kablosunda sorun vardır diye kablosunu değiştirdim biraz kalın kabloyla denedim ama işe yaramadı cihaz bir türlü başlamıyor... adaptörün gücü yeterli gelmiyor. Daha güçlü bir adaptör ile deneme yapın.Yakınınızda adaptör satan bir yer varsa...
Başka adaptörle de denedim hocam durum aynı. Hatta belki kablosunda sorun vardır diye kablosunu değiştirdim biraz kalın kabloyla denedim ama işe yaramadı cihaz bir türlü başlamıyor.
Ben de cihazın yanlış beslemeyle yani DC 12V girişinden 48V enerji verildiğini düşünüyorum hocam. Bu durumda bir ihtimal cihazın sadece DC 12V kanalının arızalandığını düşünüyorum. Belki poe ile 48V kanalından beslenirse çalışabileceğini düşünüyorum. Bunu sormak için konuyu açmıştım açıkçası.Geçmiş olsun .
Ampullerde planlı eskitme yapılmış.
Bu durum tüm Elektronik ürünlere yansimayada başladı bir kaç cep telefonu şarj , kablo vs gibi kismende orj lik istemesi durumu.
Laptop , süpürge vs gibi batarya pilini değişme sorunları.
Vs gibi .
Sadece varsayimdir.
Belki bu konu cihazda da özel elektronik devre mühendisliği olup orj adaptör kullanılmasına zorlaması olabilir
Diğer bu cihaz ürünün yazılımı uçmuş olabilir.
Elektiksel veya yıldırım vs gibi sonucunda modeminin yazılımı silinmişti .
Eskiden zoom modem vardı yazilim yüklemesi yapılmıştı.
Kolay gelsin sağlıcakla.
Ankara/Yenimahalle deyim hocam.Mevki olarak nerdesinz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?