Evimin tavanı için gizli ışık tavsiyeniz

Floresan olarak nasıl bir seçim yapabilirim? Floresansa düşük sarfiyat diye bir şey yok sanırım, 120cm lik almak en mantıklısı fakat bu t4 t5 felan deniyor bunlardan hangisini kullanacağım? Bunlarda fark nedir?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
floresan olarak 21 w lık ince floresan alın balastıda elektronik(trdonic veya phılıps)alın...eğer isterseniz dim edilebilir balasta alabilirsiniz..seçenek çok...bence led işine henüz daha hazır deiliz........şimdi ledi alacan 3 çipli abi güzel ışık verir diecekler takacan hüsran.....gidecen abi ozaman yanına bi sıra daha ilave etcez die cekler....edecen.. sonra 3 ay sonra senin letylaerin fire vermeye başlıcak....arkadan trafo su patlıcak...felaaan..filaaaaqn
 

hocam ack markasını tavsiye eder misin. aşağıda iki adet markasının ack olduğunu iddia eden site var fiyatlat farklı hangisini tavsiye edersin.

http://www.elektrikdeposu.com/AMPUL...N-BEYAZ-6500K-5204-009-5-METRE,PR-110643.html

http://ledmarketiniz.com/Serit-ledler/iç-mekan-beyaz-şerit-led

http://www.hepsiburada.com/ack-serit-led-5mt-beyaz-ic-mekan-pm-hracksrtic
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…