Evimin tavanı için gizli ışık tavsiyeniz

Floresan olarak nasıl bir seçim yapabilirim? Floresansa düşük sarfiyat diye bir şey yok sanırım, 120cm lik almak en mantıklısı fakat bu t4 t5 felan deniyor bunlardan hangisini kullanacağım? Bunlarda fark nedir?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
floresan olarak 21 w lık ince floresan alın balastıda elektronik(trdonic veya phılıps)alın...eğer isterseniz dim edilebilir balasta alabilirsiniz..seçenek çok...bence led işine henüz daha hazır deiliz........şimdi ledi alacan 3 çipli abi güzel ışık verir diecekler takacan hüsran.....gidecen abi ozaman yanına bi sıra daha ilave etcez die cekler....edecen.. sonra 3 ay sonra senin letylaerin fire vermeye başlıcak....arkadan trafo su patlıcak...felaaan..filaaaaqn
 
gizli ısıklarda normal aydınlatma gibi verim alamazsınız maksat dekor ise bence serid led kullanın derim tabi florasana gore biraz maliyetli olur .sarı mavi beyaz yeşil istediginiz renkte aydınlatam yapa bilir hatta arjivi renk cumbusu dahi yaptıra bilirsiniz bu tamammen sizin bütçenizle alakalı

hocam ack markasını tavsiye eder misin. aşağıda iki adet markasının ack olduğunu iddia eden site var fiyatlat farklı hangisini tavsiye edersin.

http://www.elektrikdeposu.com/AMPUL...N-BEYAZ-6500K-5204-009-5-METRE,PR-110643.html

http://ledmarketiniz.com/Serit-ledler/iç-mekan-beyaz-şerit-led

http://www.hepsiburada.com/ack-serit-led-5mt-beyaz-ic-mekan-pm-hracksrtic
 

Forum istatistikleri

Konular
128,832
Mesajlar
920,848
Kullanıcılar
450,924
Son üye
ayhankarmn

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst