Faydalı bilgiler için sağolun
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
hakikatten kullanmadığımız elektrikli aletlerin fişini çekmemiz gerekliymiş bu konunu olabildiğince insana ulaşması lazım...

böyle faydalı bilgiler için gerçekten çok teşekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
kullandığım çoklu uzatmalı pirizlerin anahtarlı olanını tercih ediyorum.böylece bir çok aleti tek noktadan kapatmış oluyorum.buda benim önlemim.
 
bende böyle bir tüketimin olduğunu düşünüyordum bilgilendirme için teşekkürler.
 
Arkadaşlar,

Bu konuyu açan ve bu makaleyi yayınlayan arkadaşa çok teşekkür ederim. Gerçekten emeğine sağlık. Bizim yapmamız gereken, tabiki konuyu yayınlayan arkadaşında onayı ile, bu yazıyı kopyalayıp, tüm tanıdıklarımıza göndermek. Onlarıda bilgilendirmek.

Bu arada, bence cihazların fişten çekilmesi güvenlik açısından da önemli. Özellikle, ailemin komşusunun evinde, Stand-By da bekleyen televizyonun patlaması ile yangın çıkmasını düşününce. İşin güvenlik kısmı da önemli. Ne biliyim. Bunuda ekleyeyim demiştim.

İyi çalışmalar
 
cok mantıklı saslında . altı üstü adptör ve piyasada satılan sıra led lere bakar
 
kolay çözümü var,fişleri prizden çıkarmak:)
 
bende artık hiçbir fişi prizde tutmuyorum yatarken
 
Okullarda çocuklarımıza pratik hayatta işe yarayacak hem aile hemde ülke ekonomisine katkıda bulunacak bu ve butür konular araştırma ve dönem ödevi olarak verilip çocuklarımız bilinçlendirilebilir tv. kanallarına ceza verilip toplum yararına yayın yaptırımı uygulanırken bu tür yayınlara ağırlık verilebilir.Konuyu açan arkadaşımıza teşekkürler.....hiç küçümsenmemesi gereken küçük kayıpların önüne geçmeliyiz....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,756
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst