exproof fan motoru

korsan86

Üye
Katılım
13 Nis 2010
Mesajlar
39
Puanları
1
Yaş
37
Konum
İstanbul
arkadaşlar herkeze selam....


bünyemizde satışını yapmış olduğumuz exproof fanların sahada kullanımı sırasında yanlış bağlantı vs. gibi sorunlardan ötürü fan motorları yanmaktadır. bu motorların onarımı için sarımını yaptırıyoruz fakat şu soru aklıma geldi.

Bu fanların özelliği adından da anlaşıldığı gibi exproof olup patlama riski olan yerlerin gaz tahliyesi için kullanılmaktadır. bu motorda olan yanmalarda sardırmak mümkün müdür? sardırılma ile EXPROOF özelliğini kaybeder mi?


şunu da eklemek isterim gördüğümüz kadarı ile EXPROOF fan motoru ile aynı modelde EXPROOF olmayan fanın motoru aynı görünüyor. Gözden kaçırdığımız bir detay var ise bunu da açıklamanızı rica ederim. İlgilenen cevap yazan forum üyelerine şimdiden teşekkürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,907
Mesajlar
921,581
Kullanıcılar
451,059
Son üye
landonor
Geri
Üst