Katılım
20 Haz 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
40
f1logoufakyeni.jpg


Elektronik, Mekanik ve Ar-Ge Malzemeleri Konusunda Sektöründe Adından Sıkça Söz Ettiren Element Elektrik www.f1depo.com Adlı Sitesinde Elektronik, Bilişim ve Robotik Sektörlerinde Hizmet Veren Firmalara Malzeme Temin de Sağlamaktadır. Sanal Olarak Hemen Her İhtiyacınıza Karşılık Veren Site Kullanışlı Altyapısı ve Ürün Açıklamalarıyla Müşterilere İstedikleri Ürünleri Seçme İmkanını Sağlamaktadır.
Sitede Bulunan Lipo Piller 1S 3.7V, 2S 7.4V, 3S 11.1V, 4S 14.8V ve 6S 22.2V Türlerinin Yanı Sıra Lipo Pil Şarj Aleti ve Lipo Pil Konektörleri İle de Her Türlü Hobi, Robot Malzemeler ve Güncel Kullanım da Gerekli Olabilecek Güç Problemlerinizi Çözebilirsiniz. Web Sitesinde Yeni ve İndirimli Ürünleri Listeleyebilir, Alışveriş Sepetinize Eklediğiniz Ürünleri Ödemenizi Yaparak Alışverişinizi Tamamlayabilirsiniz.
Türkiye’de Birçok Kategoride Derece Alan Robot Ekiplerinin Malzeme Tedariğini www.f1depo.com ’dan Yaptığını Biliyor Muydunuz?
Sitede Ayrıca Mini Sumo Robot Malzemelerini ve Çizgi İzleyen Robot Malzemelerini de Bulabilir, Malzeme Seçiminde Kararsız Kaldığınız Takdirde Arayarak Teknik Destek Alabilirsiniz.
12 mm, 16 mm, 20 mm, 25 mm, 37 mm ve 60 mm Ölçülerinde Birçok Redüktörlü Dc Motorlar Bulabileceğiniz Sitede L Redüktör ile Cam Kaldırma ve Cam Silecek Motorlarını da Bulabilirsiniz. F1Depo.com Özel Olarak Ürettirilen “Force Up” Markalı Motorlar İle Elektronik ve Robotik Sektörde Adından Sıkça Söz Ettirmektedir.
Lise ve Üniversitelerin Proje Ekiplerinin Vazgeçilmezleri Arasında Yer Alan Robot Malzemelerini de İçeren Geniş Ürün Yelpazesi İle Hizmet Veren Siteden Ayrıca Aynı İsimle Açılan Facebook Hesabına ve Youtube Kanalına da Ulaşabilirsiniz. Youtube Kanalı Üzerinden Çekilen Videolar Sayesinde Ürünleri İnceleyebilir, Sitede Bulunan Açıklamaların Teyidini Alabilirsiniz.
En İyi Ürünlerin ve En Ünlü Markaların Bulunduğu Sitede 150 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Ayrıca Kargo Bedeli Ödemezsiniz. En Uygun Fiyatları Bulabileceğiniz Sitede Tedarikçi Firma Olan Element Elektronik’in İletişim Adreslerini de Bulabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,437
Mesajlar
926,743
Kullanıcılar
451,990
Son üye
selahattink0c

Yeni konular

Geri
Üst