BrockJohnson
Üye
Merhaba ustalarım. Pazatesi günü büyük bir fabrikada Elektrik teknisyeni olarak işe başlayacagım. Meslek lisesi elektrik ve Elektronik haberleşme sistemleri mezunuyum. 1 sene büyük amerikan matbaa firmasında staj yaptım orada daha çok Bilgi Sistem olarak eğitim aldım. İş hayatımda 7 ay şantiye elektriginde çalıştım. Sonra 1 buçuk sene tekstil sanayi dikiş makinaları mekaniği üzerine çalıştım bir fabrikada ve ufak tefek elektrik arizalarina makinaların pinomatik ve hava valilerine baktım. 6 ay önce askere gittim askerde muhabereci olarak askerlik yaptım santralci ve hatçıydım. Telefon arızaları ve telefon hatları yaptım. ve 2 buçuk hafta oncede döndüm. Büyük bir firmada ise başlıyacağım ama sanayi elektriği hakkında pek bir bilgim yok mühendis ve ustalar olacak çalıştığım yerde ama ben ne yapabilirim. Kendimi nasıl ispatliyabilirim. Mühendis burada çok şey öğrenirsin dedi ama kafam çok karışık işimi iyi yapamam diye tereddüte düşüyorum. bana yardımcı olabilirseniz sevinirim hepinize teşekkür ederim şimdiden ve kolay gelsin.