Yorumlar için teşekkür ederim.
Maaş olarak 1100tl denildi. Çalışma saatleri 8:00-18:00 cumartesi dahil ve fazla mesai ücreti yok.
Çok başvuru oldu ama hiçbiri işime yaramıyor dedi. Rasgele bitanesini aldı bak dedi oto elektrikçisi otomasyon için başvurmuş.
Zamanla artıcak denildi ancak ilk teklif çok düşük olduğu için moralim bozuldu.
merhabalar , 1100 tl lik teklif için cevabınız ne oldu acaba , bende myo mezunuyum ilk kez iş hayatına atılacağım ve bende aynı bu tarz bir iş buldum herşey tamam yakın zamanda başlayacağım ancak maaş olayını kafamda belirleyemedim , plc pano programlama saha montajı ve yurtdışı görevleride var , acaba yeni mezun için en uygun maaş nedir ? yurt dışı görevleri için maaş ne olmalı ?
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Senin için bu meslek hayırlı olsun, öncelikle benim bu meslekte 7 yıllık bir tecrübem var. Okuldaki bilgiler uygulama için yetersiz bilgilerdir bu yüzden tekbaşına iş yapmak için birkaçyıl birilerinden destek alarak bu mesleği yapman gerekir, bu yüzdende başlangıç maaşın belirsizdir asgari şartların altında olabilir.
Bu meslekte ilerlemek istiyorsan PLC programlamadan daha önemli olan cesaret duygunu geliştir. PLC programlayan piyasada çok şirket bulursun ancak insanlara emir verecek, insanları çalıştıracak insan zor bulursun. Bir şirkete gir orada seni engellemeye senden üstün olduğunu göstermeye çalışan çok kişi olacaktır. Eğer güçlü olup kişileri yönetebilirsen PLC pano tasarlamanın hammallık olduğunu göreceksin.
İşçi ilanlarına bak kaçtane PLC programlamayı bilen eleman arıyor.
Cesaret ve yöneticilik, bilgi ve yetenekten daha değerlidir.
Dostum yurt dışı derken hangi ülke, arap ülkelerin hali ortada, avrupa ülkeleri için bu maaş çok düşük kalır.
Deneme süreleri herzaman olur ancak işverenler insanların gururlarına acımazlar, 3 ay sonra ağzınla uçankuşubile tutacak kadar yetenekli olsan yinede yetersiz diyebilir, 3 ay sonra işverene baskı yapman gerekir.
Yurt dışı için çalışma şartların öncedende söylediğim gibi asgarinin altında kalıyor. 1 ay sonra 1200 olabilir muhabbetide sana gazverip seni kendisi için daha verimli olarak çalışrırma isteyidir (bunun modern adı motivasyon).
Bu arada arkadaşlar Philip Morris SA yada Philsa fabrikasında çalışanlar, çalışma koşulları nasıl tüm bölümlerin bildiğiniz başlangıç maaşları nekadar? Yapılan yetenek testini geçtim şimdi mülakatta neler yaşanıyor bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
anlıyorum banada zaten öyle geldi ancak CV me bişeyler yazabilmek bişeyler öğrenebilmek adına kabul ettim sizce yanlışmı yaptım acaba ?
yurtdışı olarakta ankara bulgaristan(belli olmamak üzere) 2 ay sonra kesin olarak Güney Afrika yolculugu var 1 ay sürecek ?
başlayıp başlamamak adına kafam çok karışık gerçekten yurtdışı için çok aşağıda kalıyor bu rakam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?